Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Zoek je nog een BOB voor oudejaar…?

Stop met zoeken…take the boat 😉

   CRUISEN MET OUDEJAAR !

 Wie de oudejaarsnacht eens op een heel andere manier wil beleven krijgt nu een unieke kans. Bij P&0 Ferries kun je namelijk een oudejaarscruise boeken.

Ver hoef je  daarvoor niet te reizen want Zeebrugge is de vertrekhaven. Voor een prikje wachten jou en je partner, of vrienden, of familie een fantastische nacht.

Met zo’n oudejaarscruise is alvast één probleem van de baan. Een Bob heb je niet nodig en dus kan iedereen van het gezelschap ontspannen meevieren.

De kapitein van de ferry zal wel de Bob-rol op zich nemen wanneer hij met de Pride of Bruges vanuit Zeebrugge veilig langs de kust vaart. Uiteraard is deze excursie afhankelijk van de weersomstandigheden maar dat zal de pret niet bederven.

Je gaat aan boord in Zeebrugge, vanaf 17 uur, en je kunt al meteen van een eerste aperitief genieten in de bars van de ferry. Na de prosecco kan het feest

beginnen, in aanloop naar het nieuwe jaar. Het wordt een oudejaarsdiner in buffetvorm met keuze uit tal van feestelijke gerechten waarvan je zoveel eet

als je maar wilt. Intussen wordt het feest echt op gang getrokken met live entertainment en net voor de klok van twaalf gaat iedereen uit het dak bij het aftellen naar Nieuwjaar 2017. Daarna kun je vieren, zingend en dansend, tot in de vroege uurtjes op meeslepende discomuziek.

Na het vieren ga je rustig uitslapen in een comfortabele hut en op de eerste dag van het nieuwe jaar kun je alweer aanschuiven voor een uitgebreid buffetontbijt.

Dan ben je klaar om van boord te gaan en je auto op te pikken, gratis en veilig geparkeerd bij de P&O Ferry terminal in Zeebrugge. Je rijdt welgezind huiswaarts na een oudjaar zoals je nooit eerder hebt beleefd.

 

dekriebelopreis-op-po-ferries-6

 

Begin 2017 in stijl, aan boord van de Pride of Bruges van P&O Ferries, met een onvergetelijke oudejaarsnacht. Voor € 149 per persoon wacht jou een unieke ervaring.

Boek online of bel 02 808 50 20.

Info: www.poferries.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 18 november 2016 door in Engeland/Verenigd Koninkrijk, Travelweetjes en getagd als , .
%d bloggers liken dit: