dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

P&O Ferries investeert in schip van de toekomst

P&O Ferries kondigt aan dat het 8,5 miljoen pond zal investeren om de twee schepen op haar route Hull – Zeebrugge te upgraden – een sterke stimulans voor de reizen op de Noordzee. Zo is de toekomst verzekerd van de gecombineerde passagiers- en vrachtdienst tot het volgende decennium.

P&O Ferries investeert fors in de infrastructuur en passagiersruimtes van Pride of York en Pride of Bruges, twee zusterschepen van 32.000 ton die tot 880 passagiers kunnen vervoeren tijdens hun nachtelijke overvaarten tussen Groot-Brittannië en het Europese vasteland. Hiermee wil de maatschappij eersteklas eet- en drinkgelegenheden en winkelruimtes bieden aan vrachtklanten en toeristen tijdens hun 12 uur durende reis.

pride-of-york-27th-29th-august-2013-with-ewout-050-sml

“Deze belangrijke investering zal beide schepen naar een hoger niveau tillen op het vlak van klantenservice,” zegt Janette Bell, Chief Commercial Officer bij P&O Ferries. “De werken worden uitgevoerd op de Remontowa scheepswerf in Polen. In de kajuiten zullen we de verlichting, bedden en badkamers upgraden. Daarnaast worden ook nog een betere temperatuurregeling en ventilatie geïnstalleerd, zodat onze passagiers de meest comfortabel mogelijke nachtrust genieten. Onze premium Club Class-kajuiten worden volledig vernieuwd, inclusief nieuwe vloerbedekking, gordijnen en meubilair. Dineren op een schip met uitzicht op de Noordzee wordt algemeen beschouwd als een van de hoogtepunten van de oversteek. Daarom zullen we onze menu’s nog uitbreiden met een ruime waaier van internationale gerechten. Onze Kitchen-dineerruimte met een buffet à volonté krijgt een informele, gezinsvriendelijke feel. En onze Brasserie wordt in een nieuw kleedje gestoken om de gasten een premium dineerervaring te bezorgen tegen betaalbare prijzen.”

zb-ships-retail-pic

Trouwens, heb je plannen om volgend jaar naar Groot-Brittannië te reizen dan kun je maar beter zo snel mogelijk boeken bij P&O Ferries. De vroegboekactie van de ferrymaatschappij is immers zo aantrekkelijk dat je meteen vakantieplannen gaat smeden voor Engeland, Schotland of Wales.

2017 het Jaar van Groot-Brittannië !

Met de voordelige koers van het pond wordt 2017 hét jaar om naar Groot-Brittannië te reizen. Boek dus maar snel een leuke cottage, een B&B of een aardig hotel en als dat voor mekaar is dan regel je meteen het transport. Je profiteert dan van de vroegboekactie

bij P&O Ferries. Je hebt tijd tot uiterlijk 16 januari 2017 en de boeking is geldig voor alle reizen tussen 1 april en 30 december 2017. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger.

De korting, die kan oplopen tot 20 %, is geldig op de verbinding Zeebrugge – Hull. Deze lijn is de logische reisroute naar een hele reeks vakantiebestemmingen met naam. Droom je bijvoorbeeld van een verblijf in het Lake District, van een rondreis door Northumbria of naar Loch Ness, van een wandelvakantie langs Hadrians Wall of van een natuur- en cultuurreis in Yorkshire dan is P&O Ferries je aangewezen transportpartner. In de vooravond rij je met de wagen aan boord van de ferry in Zeebrugge en na een nachtelijke overtocht kom je ‘s ochtends uitgerust aan in Hull. De havenstad aan de oostkust van Engeland is de ideale uitvalsbasis voor snelle verbindingen naar tal van aantrekkelijke vakantiebestemmingen in alle windrichtingen.

Prijs ? Vanaf € 169 voor 2 personen, inclusief auto (enkele reis) waarin je zoveel bagage stopt als je maar wilt. Ook dat is mooi meegenomen!

Boek nu meteen, online of bel 02 808 50 20.

Info: www.poferries.com

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 5 december 2016 door in Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: