Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Corendon keert terug op Maastricht Aachen Airport met zes vluchten per week

Reisorganisatie Corendon gaat vanaf april tot en met oktober 2017 vanaf Maastricht Aachen Airport vliegen naar drie populaire vakantiebestemmingen: Antalya (Turkije), Faro (Portugal) en Heraklion (Kreta). Naar iedere bestemming wordt er twee keer per week gevlogen.

corendon-dutch-airlines-boeing-737-800

Met het aanbieden van reizen vanaf Maastricht Aachen Airport richt Corendon zich voor de Belgische markt voornamelijk op vakantiegangers in  Limburg en Oost-Brabant. Corendon is enige jaren afwezig geweest op Maastricht Aachen Airport, maar maakt nu een overtuigende comeback. De nieuwe exploitant TCGI heeft ambitieuze plannen om de Maastrichtse luchthaven  weer op de kaart te zetten en Corendon werkt daar graag aan mee. Corendon staat bekend om het aanbieden van kwalitatief hoogstaande vakanties tegen scherpe prijzen, waarbij altijd vlucht, transfer en accommodatie zijn inbegrepen. Een achtdaagse vakantie naar Kreta met vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport is al te boeken vanaf 229 euro.

De vakanties met vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport zijn boekbaar op corendon.be en bij geselecteerde reisbureaus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 6 december 2016 door in ter zee en in de lucht - transport.
%d bloggers liken dit: