dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Carnival Vista gehele jaar door vanuit thuishaven Miami

Zes- en achtdaagse routes met spectaculaire bestemmingen waaronder ABC-eilanden

carnival-vista-best-ship-award-2016-banner

Port Miami verwelkomde het nieuwste, grootste en meest innovatieve schip van Carnival Cruise Line, Carnival Vista. Het ganse jaar door vertrekt het voor zes- en acht-daagse cruises vanuit Miami naar het Caribisch gebied.

Als nieuwste schip van de rederij, brengt de Carnival Vista wereldprimeurs als de SkyRide, fietsen in de lucht en een IMAX ® Theater naar haar thuishaven Miami. De Kaleid-O-Slide, is de eerste tube waterglijbaan voor de rederij. Ze maakt onderdeel uit van het gigantische WaterWorks aqua park aan boord en de RedFrog Pub & Brewery is de eerste brouwerij op een in Noord-Amerika-based cruiseschip.

Eiland-Intensieve Cruises vanuit Miami

Carnaval Vista startte haar nieuwe dienstregeling vanuit Port Miami met een speciale zes-daagse cruise naar Grand Turk, Ocho Rios en Nassau. Het schip zal dan het hele jaar door afwisselend zes- en acht-daagse cruises aanbieden.

Zes-daagse cruises brengen de gasten naar Ocho Rios, Grand Cayman en Cozumel, terwijl een mix van verschillende acht-daagse routes bezoeken brengen aan enkele van de meest geliefde bestemmingen, waaronder Aruba, Curaçao, Bonaire, Grand Turk, San Juan, St. Kitts, St. Maarten en La Romana (Dominicaanse Republiek).

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 7 december 2016 door in Cruises en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: