Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

DERTIG JAAR AIR EUROPA

Air Europa, de Spaanse private luchtvaartmaatschappij, bestaat dertig jaar en dat wordt uiteraard gevierd. Maar Air Europa maakt van deze verjaardag ook gebruik om zijn expansie- en groeiplan voor de komende jaren in de verf te zetten.

air-europa

Air Europa is er in het voorbije decennium in geslaagd zich duidelijk te profileren als een innovatieve luchtvaartmaatschappij met tal van routes binnen Europa en connecting flights richting Zuid-Amerika. Dat geldt ook voor de Belgische markt dankzij een regelmatige verbinding tussen Brussel en de Spaanse hoofdstad en een vlotte overstap naar Havana, Buenos Aires, Lima, Cancun, Salvador do Bahia, São Paolo, Caracas, Montevideo, Santa Cruz de la Sierra, Santa Domingo, Ascunción ….

Het groei- en expansieplan van Air Europa dat bij deze dertigste verjaardag wordt voorgesteld is gebouwd rond drie pijlers: vernieuwing van de vloot, uitbreiding van het netwerk en een opwaardering van de service aan boord. Hiermee wil Air Europa zijn positie als één van de beste luchtvaartmaatschappijen consolideren.

Wat de uitbreiding van het netwerk betreft zijn er al meteen concrete plannen. Vanaf april 2017 vliegt Air Europa wekelijks vanuit zijn thuisbasis Madrid naar Honduras, ook interessant voor Belgische reizigers dankzij de dagelijks vluchten vanuit Brussel naar de Spaanse hoofdstad. Er worden nog deze maand nieuwe lijndiensten opgestart in Zuid-Amerika, naar Guayaquil en Córdoba (via Asunción). Vanaf half juni vliegt Air Europa drie keer per week naar Boston, hoofdstad van Massachusetts. Hiermee brengt Air Europa zijn totaal van bestemmingen in Amerika op twintig waarmee de positie van leading airline op het Amerikaanse continent en in Europa wordt behouden.

 

Info: www.aireuropa.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 18 december 2016 door in ter zee en in de lucht - transport en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: