Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Exclusieve ‘BBC Earth Experiences en Cruises’ bij Holland America Line

Door een exclusieve samenwerking tussen BBC Earth en Holland America Line kunnen gasten aan boord vanaf nu nog meer van de natuurlijke wonderen van de wereld ervaren, hun kennis van onze planeet vergroten  en meedoen aan een familiewedstrijd. Deze unieke uitvoeringen en interactieve programma’s zijn momenteel beschikbaar op het ms Koningsdam, ms Noordam, ms Rotterdam, ms Oosterdam, ms Zuiderdam en het ms Eurodam. In maart 2017 zijn de BBC programma’s beschikbaar op vrijwel alle schepen (m.u.v.  het ms Prinsendam). Daarnaast zijn er in 2017 vier geselecteerde BBC Earth cruises gepland.

 

Het nieuwe programma neemt gasten mee in de wereld van BBC Earth’s prijswinnende en fascinerende ervaringen. Een hoogtepunt is “Frozen Planet Live,” een grensverleggend live concert uitgevoerd in het hoofdtheater van ieder schip welke gebaseerd is op de “Frozen Planet” tv-serie van BBC Earth. Terwijl de prachtige beelden op het scherm worden vertoond, spelen de muzikanten een speciaal georkestreerd muziekstuk van de prijswinnende componist George Fenton. Het publiek wordt meegenomen op een emotionele reis ‘doorheen’ de extremen van het poolgebied. Daarnaast zijn er activiteiten beschikbaar, zoals de “Inside Earth” documentaires, spelshows, trivia, kinderactiviteiten en speciale BBC Earth cruises.

“Sinds de aankondiging van de samenwerking met BBC Earth kijken we uit naar het lanceren van het programma aan boord. Nu het uitrolt over de gehele vloot is het nóg levendiger en visueel indrukwekkender dan we voor ogen hadden”, aldus Orlando Ashford, President Holland America Line. “Onze gasten zijn avonturiers met een behoefte aan het uitbreiden van hun kennis tijdens het cruisen. ‘BBC Earth Experiences’ brengt hen naar de meest afgelegen uithoeken van de wereld op een geweldige innovatieve manier.”

Vaar mee met BBC Earth Experts op geselecteerde cruises

Gasten die dieper willen ingaan op de BBC Earth ervaring, kunnen meegaan met speciaal geselecteerde cruises die ieder jaar zullen variëren. Daar ontdekken ze wat er achter de schermen van de BBC Earth documentaires gebeurt doordat producers, cameramannen en presentatoren aan boord zijn. Deze BBC Earth experts organiseren masterclasses en Q&A-sessies omtrent hun eigen werkveld zodat gasten direct van de makers kunnen leren.

In 2017 staan er vier geselecteerde BBC Earth cruises gepland:

  • 29 januari, ms Koningsdam – 7-daagse Oost-Caribbean cruise vanuit Fort Lauderdale.
  • 7 april, ms Oosterdam – 18-daagse Panamakanaal cruise van Tampa naar San Diego.
  • 8 juli, ms Maasdam – 7-daagse Canada en New Engeland cruise van Montréal naar Boston.
  • 27 oktober, ms Volendam – 14-daagse Taiwan en Japan cruise van Shanghai naar Hong Kong.

Familiespelshow

Gasten die hun kennis willen testen, kunnen meedoen aan de “What on Earth!” familie-spelshow die de “BBC Earth” wereld tot leven brengt. De show onthult alle mooie, gekke en obscure kenmerken van onze natuurwereld. Teams spelen tegen elkaar op het hoofdpodium terwijl ze een locatie raden, puzzels oplossen en raden welk dier welk geluid maakt bij “Who on Earth!”. “Trivia from Earth” is een informele quiz in teamverband die gasten de mogelijkheid geeft hun algemene kennis over geschiedenis te tonen. Bovendien leren ze op deze manier leuke en nieuwe feiten

Jonge cruisegasten kunnen ook meedoen met het avontuur door een BBC Earth’s kennisquiz te spelen. Kinderen kunnen zo bijzondere feiten ontdekken over verschillende dieren, dinosaurussen en zeedieren.

Om het 70-jarig jubileum van varen naar Alaska te vieren, wordt een nieuwe BBC Earth Alaska show ontwikkeld voor het cruiseseizoen van volgend jaar. Details worden begin 2017 bekend gemaakt.

Over BBC Earth

BBC Earth is een wereldwijd bekend merk dat streeft naar het inspireren van haar publiek over de gehele wereld met de meest indrukwekkende beelden, verhalen en diersoorten uit de natuurwereld. Het merk wordt aangestuurd door BBC Worldwide, de commerciële tak van de British Broadcasting Corporation. Sinds de lancering is het merk gegroeid op meerdere gebieden, zoals televisiereclames, live evenementen, social media, bezoekersattracties, speciale releases voor bioscoopschermen en online op BBC.com. Sinds 2015 lanceert het BBC Earth merk internationaal nieuwe kanalen die zicht richten op het brengen van premium content.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 18 december 2016 door in Cruises en getagd als , .
%d bloggers liken dit: