Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

IT’S GIN O’CLOCK BIJ BRITISH AIRWAYS

De Britse luchtvaartmaatschappij lanceert haar eigen Gin voor premium klanten

british-airways-gin

British Airways lanceert een eigen exclusief Gin merk, speciaal voor haar premium klanten. De speciale British Airways Gin zal uitsluitend geserveerd worden aan de First passagiers van de luchtvaartmaatschappij.

De bekroonde Cambridge Distillery ontwikkelde British Airways Gin op basis van de resultaten van uitgebreide smaaktesten met de First passagiers in de Concorde Room bar in Terminal 5 van Londen Heathrow. De belangrijkste ingrediënten die in de exclusieve kruidige gin verwerkt worden zijn (afgezien van jeneverbes natuurlijk) basilicum, rozemarijn en tijm. Alle kruiden worden gekweekt in de tuinen van de distilleerderij in Cambridge.

Gin en tonic is een van de meest populaire alcoholische dranken aan boord van British Airways vluchten. Per jaar nippen onze passagiers er meer dan drie miljoen!

Troy Warfield, British Airways director of customer experience, is trots: “We weten hoe populair een gin en tonic bij onze passagiers is en we zijn er zeker van dat onze nieuwe British Airways Gin een bijzondere verwennerij voor onze First reizigers zal zijn.”

William Lowe, meester distillateur en eigenaar van de Cambridge Distillery, verklaart: “British Airways passagiers verdienen het beste en we zijn zeer blij de First reizigers deze verbazingwekkende nieuwe British Airways Gin aan te bieden, die uitsluitend in de Concorde Room geserveerd wordt. We nemen enorme zorg bij het creëren van onze Gins. Voor British Airways gebruikten we de basilicum, rozemarijn en tijm uit onze eigen tuinen en destilleerden we de kruiden afzonderlijk om een ideale destilleertemperatuur te garanderen. We labelen elke fles met de British Airways Speedmarque en verzegelen ze per hand met was hier in Cambridge – een echt uniek product dus.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: