Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

België in de kijker op het Vakantiesalon van Brussel 2017

Chauvinisme toegelaten :

Van donderdag 2 tot zondag 5 februari 2017 vindt het Vakantiesalon van Brussel plaats in paleizen 3, 4 en 5 in Brussels Expo. Droombestemmingen uit alle hoeken van de wereld, originele reisformules voor koppels, families, vrienden en singles, en out-of-the-box accommodaties en reizen waar iedereen van onder de indruk zal zijn. Omdat je zalig kunt ontsnappen zonder onze grenzen over te steken, zetten we dit jaar België in de schijnwerpers. Cultuur, natuur, gastronomie, wellness, mode, shopping … Ontdek de kracht en de charme van ons land!

vakantiesalon-2017

Een ‘one-day citytrip` ?

Brussel, Lier, Dendermonde, Sint-Niklaas, Doornik, Luik, Gent, … prachtige steden die cultuur ademen en zonder twijfel een citytrip of daguitstap waard zijn. Geniet overdag van een historische rondleiding, ga op ontdekkingstocht met de fiets of wandel door de gezellige shoppingstraatjes in de stad. ´s Avonds kan u ontspannen in een gastronomisch restaurant al dan niet in combinatie met een streepje cultuur. Het Vakantiesalon van Brussel laat u de troeven van onze mooiste Belgische steden ontdekken!

België: het paradijs voor fietsers en wandelaars

België is een fiets- en wandelparadijs met prachtige routes voor de recreatieve en sportieve vakantieganger. Kom de fiets- en wandeltochten ontdekken op het Vakantiesalon in Brussels Expo, van de ongerepte Ardennen tot onze veelzijdige kuststreek. Iets avontuurlijker aangelegd? Ook met mountainbiken, klimmen, kajakken, varen, golfen of langlaufen kan je de mooiste streken in België verkennen.

Van 5-sterrenhotels tot B&B’s en boomhutten: onze Belgische accommodaties

Van een luxueus 5-sterrenhotel tot een originele Bed&Breakfast, van vakantiehuisjes tot verborgen wellness adresjes, van een overnachting op een kinderboerderij tot slapen in een boomhut… logeren in België is verrassend origineel. Dicht bij huis en zoveel mogelijkheden.

Het vakantiesalon van Brussel zal plaatsvinden van donderdag 2 tot zondag 5 februari 2017 in paleis 3, 4 en 5 in combinatie met de Sports Fair in het aanpalende paleis 8 met de patio. Met 30.000 m², meer dan 800 exposanten en maar liefst 117.000 bezoekers is het Vakantiesalon van Brussel de grootste toerismebeurs in België. Het is een niet te missen evenement voor avontuurlijke reizigers, nieuwsgierige jongeren, voor gezinnen met kinderen, senioren en voor iedereen die zijn blik op de wereld wil verruimen. Stappen, fietsen, rijden, vliegen, ontdekken, beleven en ontmoeten… voor elke reiziger biedt het Vakantiesalon van Brussel de gepaste formule. Om de toeristische sector in ons land actief te promoten, staat België in de kijker tijdens editie 2017.

Info via www.vakantiesalon.eu

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 29 december 2016 door in Travelweetjes en getagd als .
%d bloggers liken dit: