Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Jet Airways introduceert rail-fly naar Mumbai, Delhi en Toronto

 Trein H/T Brussel/Antwerpen – Amsterdam inclusief bij vluchten naar India en Canada

enrol-now-500x250

Vluchten vanuit Amsterdam Schiphol naar Mumbai, Delhi en Toronto zijn vanaf nu inclusief een treinretour vanuit Brussel of Antwerpen. Het is een nieuw en attractief aanbod van de gerenommeerde Indiase luchtvaartmaatschappij Jet Airways.

Sinds vorig jaar vertrekken de vluchten van Jet Airways naar India en Canada niet meer vanuit Brussel maar vanuit Amsterdam. Dankzij een samenwerking met de Belgische Spoorwegen blijft het comfort van deze verbindingen verzekerd. De prijs van een vlucht naar Mumbai, Delhi of Toronto is immers inclusief een h/t treinreis van Brussel en Antwerpen naar Amsterdam. Jet Airways onderhoudt dagelijkse vluchten naar deze bestemmingen met een Boeing 777, in first, business en economy class.

“Door de goede treinregeling tussen Brussel/Antwerpen en de luchthaven Schiphol is een vlotte aansluiting met het vertrek en de aankomsten van Jet Airways gegarandeerd. De reistijd vanuit Brussel bedraagt circa drie uur en het ondergrondse treinstation van Schiphol ligt pal onder terminal” aldus Samir Chada, General Manager Benelux Jet Airways Europe.

Hij vervolgt: “Reizigers in economy class reizen in de tweede klasse trein, premium business en first class reizigers genieten van een eerste klasse treinticket. Bagagevrijdom aan boord is identiek voor het treintraject. Het aanbod is geldig voor directe vluchten naar Mumbai, Delhi en Toronto én voor aansluitende bestemmingen via een van deze steden in het netwerk van Jet Airways of van onze codeshare partners”.

Treinreizen vanuit Brussel Nationale Luchthaven (BRU), Brussel Zuid (ZYR) of Antwerpen (ZWE) kunnen op een eenvoudige manier geboekt worden, door het reisbureau via de GDS-systemen of online door de klant. Jet Airways adviseert voldoende overstaptijd (minimum 1u50) tussen aankomst in het treinstation van Schiphol en het vertrek van de vlucht.

 

Over Jet Airways

Jet Airways is de toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij van India met 67 bestemmingen in India en wereldwijd. Het binnenlandse netwerk groepeert regionale hoofdsteden, belangrijke metropolen en groeiende bestemmingen. Internationaal exploiteert Jet Airways vluchten naar de belangrijkste bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, Golfregio, Europa, Noord-Amerika.

De vloot van Jet Airways telt 117 toestellen, onder meer Boeing 777-300 ERs, Airbus A330-200/300, Next Generation Boeing 737s en ATR 72-500/600s. Met een gemiddelde toestel-leeftijd van 7,3 jaar is de vloot een van de jongste in de regio.

Jet Airways neemt, evenals airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional operated by Darwin Airline en NIKI, deel in Etihad Airways Partners. Etihad Airways maakt deel uit van de Eithad Aviation Group, die minderheidsaandeelhouder is in elk van de partner-luchtvaartmaatschappijen.

Info Jet Airways: www.jetairways.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 29 december 2016 door in ter zee en in de lucht - transport, Travelweetjes en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: