dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

NOVASOL by Wyndham Vacation Rentals neemt Wimdu over

Topnieuws  vanwege een KriebelOpReis partner :

Naast uitbreiding portfolio met 350.000 accommodaties verdere expansie in Europese steden en attractief nieuw verkoopkanaal voor verhuurders

Europa’s grootste aanbieder van particuliere vakantiehuizen en appartementen heeft aangekondigd dat de overname van het in Berlijn gevestigde Wimdu, gespecialiseerd in de verhuur van privé accommodatie, is afgerond. Met de overname van het toonaangevende Europese listings portal breidt de NOVASOL Groep haar portfolio verder uit met meer dan 350.000 accommodaties.

NOVASOL voegt een leidend technologisch platform voor vakantiehuizenverhuur toe en completeert daarmee haar professioneel geleide kernactiviteiten. De uitbreiding van het portfolio en het geografisch bereik zullen verder worden gepromoot waardoor de attractiviteit van Wimdu sterk zal toenemen.

“Met deze overname nemen niet alleen de vakantie-opties toe die we de reiziger kunnen aanbieden in populaire stadsbestemmingen maar beschikken we eveneens over een ander distributie kanaal dat als hefboomeffect voor onze bestaande huiseigenaren zal gaan werken”, aldus Bernd Muckenschnabel, bestuursvoorzitter van de NOVASOL Groep. “Deze toevoeging, één van de drie grotere overnames in de laatste zes maanden, versterkt onze positie als marktleider binnen de Europese markt van vakantiehuizenverhuur en is onderdeel van onze continue inspanningen om onze gasten de grootst mogelijke variatie in vakantie-ervaringen te kunnen aanbieden”.

Opgericht in 2011 heeft Wimdu zichzelf snel gevestigd en naam gemaakt waarmee het één van de grootste platformen is geworden voor particuliere accommodatie en appartementen in steden. Naast stadsappartementen in Rome tot apartementen in Mallorca en studio-appartementen in Parijs biedt Wimdu duizenden accommodaties in meer dan 100 landen aan en heeft de organisatie meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers. Het merk Wimdu zal in de huidige vorm blijven voortbestaan.

Voor brochures en boekingen kunt u terecht bij:

NOVASOL Vakantiehuizen Tel.: 03 322 04 04 E: novasol@novasol.be W: www.novasol.be

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 11 januari 2017 door in logement, Novasol en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: