dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

ONVERGETELIJKE NACHT IN SINGAPORE : SEABORN ENCORE GEDOOPT !

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, lanceerde Seabourn Encore tijdens een feestelijke avondceremonie in Singapore. Internationale artieste en ’s werelds best verkopende sopraan Sarah Brightman was present als doopvrouw van het nieuwe schip dat plaats biedt aan 600 gasten. Het is het eerste van twee nieuwe all-suite schepen van de maatschappij.

seabourn

Talloze gasten en VIP’s genoten samen met de Seabourn staff van een bruisende avond, vol met feestelijke festiviteiten. Op een groot scherm kon men het sublieme moment zien wanneer Brightman de fles champagne tegen de boeg van het schip gooide, een aloude zegeningstraditie. Dat gebeurde in stijl, met lokale muzikanten, culturele acts zoals leeuwendansers en steltlopers.

“De lancering van Seabourn Encore” markeert de start van een nieuw tijdperk van ultra-luxe cruising” aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “Seabourn Encore is een belangrijke stap vooruit wat betreft de groei van onze maatschappij. Dit schip is adembenemend mooi en ik weet zeker dat onze gasten overrompeld zullen worden wanneer zij aan boord gaan en het als eerste zien”.

“We zijn vereerd dat Singapore als gast kan fungeren voor de doop van dit kroonjuweel van Seabourn. Het evenement is een nieuwe mijlpaal in ons partnership met Seabourn Cruise Line en de Carnival Corporation” vertolkte Lionel Yeo als Chief Executive van Singapore Tourism Board. “Het is tevens een bewijs van de groeiende aantrekkingskracht van Zuidoost-Azië als bestemming voor cruisereizen. Wij zijn ervan overtuigd dat de gasten van Seabourn de rijkdom en de diversiteit van de regio zullen waarderen. We kijken ernaar uit om nog meer Carnival Corporation schepen in Singapore te mogen verwelkomen”.

Na de doopceremonie vertrok de Seabourn Encore voor een inauguratiereis, een tiendaagse cruise langs de tien juwelen van de Javaanse Zee, richting Indonesië. Daarna volgt een zestiendaagse Great Barrier Reef & Gold Coast Cruise en een zestiendaagse Australië en Nieuw-Zeeland Cruise. Daarna vaart het nieuwe schip opnieuw tien dagen langs de Gems of the Java Sea naar Singapore, gevolgd door een zestiendaagse Jewels of India & Arabia cruise naar Dubai. Het seizoen wordt afgesloten met een 19-daagse Arabian Gems & Holy Land Cruise die eindigt in Athene op 5 mei.

Seabourn Encore zal tijdens de zomer van 2017 opereren in de Middellandse Zee met diverse cruises: 7 dagen Griekse en Italiaanse Juwelen met afreis in Piraeus op 6 mei, 7 dagen Riviera Allure met afreis in Civitavecchia (Rome) op 13 mei. Nadien volgen een reeks reizen van 7, 10 en 14 dagen in de regio, met onder meer Mediterrane Momenten, afreis op 3 juni in Barcelona en haltes in kuststadjes van Frankrijk, Monaco, Italië en Griekenland. De zomer wordt afgesloten in augustus met een 10- of 20-daagse UNESCO-juwelen van de Westelijke Middellandse Zee, met aankomst in Barcelona op 13 september, voor de start van het herfstseizoen.

Seabourn Encore is het vierde ultra luxe schip dat de vloot van Seabourn vervoegt en het eerste van twee schepen ontworpen door het ontwerpicoon Adam D. Tihany. Het tweede schip, Seabourn Ovation, is momenteel in aanbouw en de lancering wordt verwacht in de lente van 2018.

Bedoeld door Tihany om “meer aan te voelen dan een luxe jacht” heeft Seabourn Encore moderne design elementen en innovaties die de reputatie van Seabourn’s vloot hoog houden. Er is ook een extra deck en grotere publieke ruimte. Nieuw zijn The Retreat, een afgesloten ruimte om te relaxen in private cabanas en Sushi, een unieke eetruimte die men op geen enkel ander schip van de Seabourn vloot vindt.

De inhuldigingscruise van Seabourn Encore is tevens de start van verschillende nieuwe onboard partner programma’s. Spa @ Wellness met Dr. Andrew Weil wordt opgezet in partnerschap met The Onboard Spa door Steiner. Gasten genieten van een holistische spa en wellness ervaring met fysieke, sociale, spirituele en milieu-welzijn elementen. De nieuwe show An Evening with Tim Rice, exclusief voor Seabourn in samenwerking met Belinda King Creative Productions, gaat in première in het Grand Salon. Seabourn Encore biedt ook The Grill door Thomas Keller, een restaurant geïnspireerd door de klassieke Amerikaanse chophouse dat vorig jaar voor het eerst werd geopend op de Seabourn Quest. De drie partner programma’s zullen plaatsvinden op de volledige Seabourn vloot in 2018.

Voor meer informatie over de award-winnende Seabourn vloot, om kennis te maken met het wereldwijde aanbod van Seabourn cruises, voor professioneel reisadvies: contacteer Seabourn T 1-800-929-9391 of www.seabourn.com .

Voor reserveringen kan er contact opgenomen worden met een reisagent of met Seabourn via de website www.seabourn.com of bel 00800 1872 1872. Volg Seabourn op Twitter, Facebook, You Tube, Flickr en de Seabourn Blog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 11 januari 2017 door in Cruises, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: