Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Romantische Logis logeertips voor Valentijn

Ik hoop dat Echtgenoot onderstaande tips leest en mij verrast met een spetterend (Valentijn)weekend…en misschien kom ik daar dan wel een – of meer – van mijn lezers tegen. Stel je voor. Anyway, Logis heeft een romantisch Valentijn voor ons in petto, trouwens het hele jaar door. Bij Logis leggen ze immers verliefde stellen graag in de watten. Logis heeft zelfs twee arrangementen ontworpen om koppels ten volle van hun verblijf samen te laten genieten: de uitjes ‘Romantisch’ en ‘Ontspanning’. Ze worden het hele jaar door aangeboden!

logies-met-valentijn

 

 

Welkom op het dak van België. Het hotel ligt in het hartje van het natuurpark Hoge Venen Eifel. Een prachtige omgeving voor een wandeling met z’n tweeën. Logis Hotel Butgenbacher Hof is met zijn vakwerk en typisch dak een echt ‘charmeadres’. Er heerst een ontspannende, romantische sfeer, zowel op het terras, in de wintertuin als in de comfortabele kamers. Niet te missen is het gloednieuwe fitnesscenter met zijn mooie binnenzwembad. Het restaurant is gezellig ingericht met knap houtwerk en fraai tafellinnen. De chef serveert gastronomische gerechten, vol smaak en fantasie, op basis van seizoensproducten. Kortom, dit hotel is zijn 4 sterren waard!

Tweepersoonskamer vanaf 110 €/nacht.

 

 

Niet ver over de grens met Frankrijk vind je een ander sfeervol adres, ideaal gelegen tussen de baai van de Somme en de baai van Authie: Logis hotel Le Fiacre. Van zodra je er binnenstapt, word je overweldigd door de stijlvolle inrichting van deze vroegere boerderij met vakwerk te midden van een mooie bloementuin. De lucht is er gezond en verfrissend, want je verblijft op amper 3 km van de zee en het strand! Op het programma: rust en ontspanning in de tuin, aan zee of in de wellnessruimte met verwarmd zwembad. Bovendien heeft de streek heel wat te bieden: kano, strandzeilen, ezel- of paardentochten, vogelpark, minigolf, boomklimmen, rit met 2 PK… Maar ook je smaakpapillen worden verwend: het restaurant biedt een authentieke, verfijnde keuken.

Tweepersoonskamer vanaf 95 €/nacht.

 

 

Het familiale Logis hotel Gourmet & Relax de la Sûre geniet een rustige ligging aan de voet van het oudste fort van Luxemburg. Het dorpje Esch-sur-Sûre is een verborgen parel verscholen tussen de groene heuvels en rotsen van het Natuurpark van de Boven-Sûre, een van de meest schilderachtige plekjes van het land. Smalle steegjes, gotische kerken, een stadsmuur met torens, voetgangersstraten, adembenemende panorama’s, uitgestrekte wouden… Allemaal lenen ze zich perfect voor een romantische wandeling. Het hotel herbergt 23 knusse kamers, waarvan sommige zijn uitgerust met een bubbelbad. Daarnaast beschikt het over een wellnessruimte, een kunstgalerij en een schitterend terras aan de voet van de ruïnes. De zoon van de eigenaar is een voormalig lid van het nationale team van Luxemburgse koks en heeft de teugels van het restaurant overgenomen. Hij serveert Franse en streekgerechten met het label ‘Gourmet Vum Séi’, m.a.w. bereid met producten die rechtstreeks van het Natuurpark van de Boven-Sûre (Uewersauer) afkomstig zijn. Hier ontdek je samen met je partner de gastronomische rijkdommen van het natuurpark.

‘ROMANTISCH UITJE’:

dit arrangement voor twee personen omvat:

  • 1 nacht in tweepersoonskamer met Queen- of King Size-bed
  • late check-out tot 14 uur
  • 1 ontbijt
  • 1 driegangenkeuzediner
  • EXTRA BIJ LOGIS: 2 dagen toegang tot de spa

Tweepersoonskamer vanaf 80 €/nacht.

 

 

Wil je een van de mooiste plekjes ontdekken van de Moezelvallei met zijn wijngaarden die nog uit de Romeinse tijd dateren? Dan moet je beslist een ommetje naar Remich maken! Een pittoresk dorpje vol steile steegjes, dat leeft van zijn wijn en het toerisme. In een vorig leven was Logis Hotel Saint-Nicolas een rustplaats voor schippers langs het jaagpad Rijn-Moezel. Dankzij het bubbelbad in de kamer of een van de vele ontspanningsruimtes (zwembad, sauna, hammam, ijsgrot…) ben je hier aan het juiste adres als je wilt relaxen. Maar dit is ook een topadres als je je culinair wilt laten verwennen: het gastronomisch restaurant ‘Lohengrin’ is in de hele streek bekend, want het serveert verfijnde Franse gerechten met de beste wijnen. Je geniet ervan op het terras zodra de eerste zonnestralen verschijnen. En aangezien je maar op een twintigtal kilometer van de hoofdstad verblijft, vormt Remich de ideale uitvalsbasis voor heel wat uitstappen.

Tweepersoonskamer vanaf 99 €/nacht.

 Geniet ervan…

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 29 januari 2017 door in Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: