dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

SUPPORTER VOOR DE RODE DUIVELS BIJ DE ENGELSE TOPCLUBS TIJDENS EEN P&O MINICRUISE

Wil je een Premier League wedstrijd live bekijken? En wil je eens die échte Engelse voetbalsfeer proeven? Dit kan nu met de P&O voetbal Minicruises naar wedstrijden van de Hull City Tigers. We selecteerden 2 matchen waar je ook enkele van de Rode Duivels aan het werk kan zien.

Stap aan boord van de P&O ferry en bezoek een Premier League wedstrijd van “The Tigers” tegen Liverpool of West Ham United. Absolute top teams die je live in actie kunt zien. Je besteedt 2 nachten aan boord en op de wedstrijddag heb je de ochtend de tijd om het centrum van Hull en de eventuele ‘supporters-pubs’ te bezoeken. Rond het middaguur brengt een bus je naar het stadion waar je warm wordt onthaald en een rondleiding krijgt door het stadion. Alles wordt dus voor je verzorgd. Na de wedstrijd staat er een bus te wachten om je terug naar het schip te brengen. Wacht niet te lang met boeken, want er zijn slechts 50 tickets per wedstrijd beschikbaar!

po-ferries-voetbal-happening

Geniet van de sfeer van het KCOM stadion waar maar liefst 25.000 supporters hun Tigers aanmoedigen! Volgende matchen van de Hull City Tigers hebben we voor je geselecteerd:

  • Op zaterdag 4 februari spelen de Tigers tegen het legendarische team van Liverpool. Hopelijk zie je hoe Rode Duivel Divock Origi de goal van de match maakt.
  • Op zondag 21 mei kan je maar liefst 3 Rode Duivels aan het werk zien tijdens de match tegen de topploeg Tottenham Hotspur. Zowel Toby Alderweireld, Jan Vertonghen als Moussa Dembele zullen hun beste beentje voorzetten.

De ferry van P&O vertrekt vanuit Rotterdam en met de voetbalambiance in de auto is die autorit natuurlijk zo voorbij. En krijg je er niet genoeg van? Dan kan je de Minicruise combineren met een match in de Eredivisie van Nederland! Zo is er op zondag 5 februari (op terugreis) om 14u30 een match tussen Sparta Rotterdam (met de Belgen Ryan Sanusi en Loris Brogno) tegen PEC Zwolle (met doelman Kevin Begois). Ook dat is eerste klasse voetbal!

Praktisch

  • Voetbal Minicruise Hull City Tigers vs Liverpool

Afreis Rotterdam, vrijdag 3 februari om 21 u

Aankomst Rotterdam zondag 5 februari 9 u

  • Voetbal Minicruise Hull City Tigers vs Tottenham Hotspur

Afreis Rotterdam, zaterdag 20 mei om 20u30

Aankomst Rotterdam maandag 22 mei 8u15

Prijs: vanaf 139€ pp

Inbegrepen: h/t ferry Rotterdam – Hull in binnenhut met douche en toilet, h/t bustransfer Hull, stadion rondleiding, ticket voetbalmatch.

Boeken: www.poferries.com, tel. 02 808 502

Boek nu meteen, online of bel 02 808 50 20.

Info: www.poferries.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: