Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Traditioneel of origineel: let’s love London !

Ik heb Echtgenoot al een stille hint gegeven…hope dat het werkt :

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag? Eurostar, de hogesnelheidstrein die Brussel in amper twee uur met Londen verbindt, deelt enkele ideeën om een onvergetelijke valentijn in Londen te vieren.

In alle intimiteit

Pure ontspanning wacht in de Lanesborough Spa Studio met een massage voor hem en haar. In de Electric Cinema is het mogelijk om een privékamer te boeken en in de comfortabele sofa’s te genieten van een film zonder pottenkijkers. In de Whispering Gallery van de St Paul’s Cathedral kun je het gefluister van de ene kant van de ruimte horen aan de andere kant. Een originele manier om je liefde te verklaren …

Voor romantische zielen

Een boottochtje van Little Venice naar Camden Lock is een unieke en ontspannen manier om Londen te verkennen. Daarna is het tijd voor een afspraakje met chocolade en champagne van Charbonnel et Walker op de top van Primrose Hill, inclusief een prachtig uitzicht over de stad. Of slenter hand in hand langs de bloemenmarkt van Columbia Road.

Op zijn hipsters

Lock your love: schrijf jullie initialen op een hangslot in Shoreditch. Charmeer je wederhelft vervolgens met een hippe cocktail in het populaire Loungelover. Daarna gaat het richting Leake Street Graffiti Tunnel, waar je een liefdesboodschap op de muren kunt spuiten, tussen de andere street artists.

Met het hoofd in de wolken

Adventure Balloons biedt een ballonvaart boven Londen. In de Cupid Capsule van de London Eye kunnen tortelduifjes genieten van champagne en chocolade with a view. In de Royal Observatory van Greenwich, die boven de Theems uittorent, bewonderen we de sterren door een gigantische telescoop.

Voor de levensgenieters

Liefde gaat door de maag, toch? De Chocolate Ecstasy Tours is een heerlijke verrassing: een gastronomische tour die alle zintuigen in vervoering brengt. Een andere optie is de Chocolate Lovers Afternoon Tea voor twee in het Hilton London Green Park. Voor een extra speciale gelegenheid, kun je een tafel boeken bij Clos Maggiore, uitgeroepen tot het meest romantische restaurant in Londen. Een must.

Voor natuurliefhebbers

Maak arm in arm een wandeling door het mooie Hampstead Heath Park, of geniet met twee van de kerstpracht en praal van de Royal Botanic Gardens in Kew. Tijdens een boottocht op de Theems kun je bij zonsondergang de charmes van Londen ontdekken.

Met de BFF

BFF’s laten de romantiek achterwege in de Afternoon Tea Bus Tour, een theesalon in een traditionele rode bus die door de charmantste wijken van de stad toert. Boek vervolgens een sessie bij het schoonheidssalon Dry By voor een blow dry en een manicure. Next? Een aperitief in de Searcy’s Champagne bar in het St Pancras station gevolgd door een speed-dating of, in echte anti-valentijnsfeer, een speed-hating. Het concept: een avond om te klagen en alle ergernissen op te sommen.

Met champagne

Wil je je geliefde of beste vriend(in)  verrassen met een uitje naar Londen? Supereenvoudig met de Eurostar e-voucher, een cadeau voor elk budget. Kom tijdens de treinrit alvast in de juiste stemming door vooraf een fles champagne te bestellen. Via eurostar.com.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 5 februari 2017 door in Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: