Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Zin in after-work-zeilen?

Vergeet de after work party’s, my friends, bij Channel Sailing, hebben ze een veel beter-gezonder-natuurlijker concept uitgewerkt om de dagdagelijkse kantoor stress ’s avonds van je af te gooien, het After Work Zeilen.

De avonden zijn ideale momenten om te gaan zeilen met collega’s en/of vrienden na een drukke dag op het werk! De wind is gaan liggen en de zonsondergang is een prachtig moment. Het afnemende licht levert prachtige foto’s op. Je wordt ontvangen op je schip vanaf 18u30 om 19u vaar je uit, tegen 22u30 vaar je de haven terug binnen. After-work zeilen is bovendien niet zot duur. Prijs all-in is €55 per persoon, daarin zit de huur van je boot vervat, verzekeringen, btw, de begeleiding van ervaren schipper en – essentieel – een glaasje Cava. (Short reminder : op het moment dat het zeilseizoen van start gaat in april, is Tournée Minérale al lang voorbij, dus dan mag ik zelfs terug van het glaasje Cava genieten). Dit nog ter info : om uit te varen moeten minimum 4 en maximum 10 personen aan boord zijn, ben je met velen dan zijn meerdere boten mogelijk.

Channel Sailing heeft als thuisbasis de gloednieuwe jachthaven in Cadzand maar er is meer. Het Vlaamse Channel Sailing en het Nederlandse Waterfront Jachtcharter uit Kortgene hebben een samenwerking met elkaar afgesloten.  Vanaf april 2017 gaan beide partijen elkaars boten te huur aanbieden. Met als uitvalbasis de splinternieuwe haven van Cadzand-Bad in Zeeuws Vlaanderen waar Channel Sailing gevestigd is en Kortgene aan het Veerse Meer – het thuisgebied van Waterfront Jachtcharter – bieden ze samen huurders op deze manier meer perspectief voor een mooie watersportvakantie in Zeeland of een zeiltocht op de Noordzee. Met 20 zeiljachten, 7 motorjachten, 7 sloepen en 4 kielboten hebben Channel Sailing en Waterfront Jachtcharter daarbij samen een ruime keus aan vaartuigen voor diverse watersporters.

Tot slot nog dit : wil je meer weten of zin of een lenteavond vast te leggen, een binnen- of buitenlandse zeiltrip, opleiding of teambuilding op zee ? Suf dan naar www.channelsailing.be voor het aanbod van beide boorverhuurders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: