Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Romantiek in Zwitserland…kijk en win een verblijf in Kurhaus Bergün

Deze week (w06 van 2017) startte de nieuwe reeks ‘Hotel Römantiek’ op de zender VIER.
De zeven afleveringen spelen zich hoofdzakelijk af in Bergün en in het Swiss Historic Hotel ‘Kurhaus Bergün’.

Dit bijzonder ludieke en hartverwarmende datingprogramma voor zestigplussers toont dat Zwitserland de harten sneller doet slaan – bij alle leeftijden trouwens, ik ben 46 maar ook beetje stapelverliefd op Zwitserland geworden in 2016, dit met dank aan mijn herbezoek na 20 jaar aan Graubünden. Anyway, de verliefde oudjes dus. Nog tot eind maart vult ‘Hotel Römantiek’ elke donderdag om 20u35 de tv-avond met humor, adembenemende landschappen en leuke belevenissen in Zwitserland.

Aan dit programma is een leuke wedstrijd verbonden. Zwitserland Toerisme en Kurhaus Bergün, die aan de reeks meewerkten, lanceren via hun kanaal MySwitzerland.com/hotelromantiek een fotowedstrijd. Deelnemers kunnen hun mooiste foto’s van toen ze verliefd werden op of in Zwitserland uploaden en delen via facebook. De foto met de meeste likes op de Facebookpagina van Zwitserland Toerisme wint een verblijf in Kurhaus Bergün, het hotel waar de tv-reeks werd opgenomen.

Doen zou ik zeggen! Ikzelf zal ergens ook wel nog een gepast foto vinden. Een met mijn Echtgenoot kan ik echter niet posten. Mijn twee bezoekjes aan Zwitserland in 2016 waren hélas hem. Maar mocht Hij zich ooit geroepen voelen om mij eens naar de bergen te ontvoeren, dan zou ik hem aanraden een van de gouden romantiek tips van Zwitserland Toerisme te volgen en mij te verrassen op wellness met bubbels in Leukerbad. (Voor Hotel Römantik zijn we nog een klein beetje te jong.) Maar Leukerbad lijkt me…. hemels, denk ik, of er toch heel dichtbij. Ik citeer uit de promointro van Zwitserland Toerisme : “Van de piste af en meteen het bad in. Nergens ontspan je zo goed als in het heerlijke warme water van Leukerbad, het grootste thermendorp in de Alpen. Je kunt er zelfs een champagne-ontbijt bestellen in de thermale baden. Het ontbijt wordt geserveerd op drijvende houten planken…” I’d for that @ http://www.leukerbad-therme.ch, yes I’d do.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 10 februari 2017 door in Travelweetjes, Wintersport en Winterpret, Zwitserland en getagd als , , , , , .
%d bloggers liken dit: