dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

TUI lanceert nieuwe brochure TUI Pretparken zomer 2017

Wie mijn volgt op Facebook, weet dat ik de voorbije dagen in het fantastische Catalunya heb vertoefd. Ik heb me er niet alleen te goed gedaan aan mosselen, oesters en Calçotada, ik heb er ook de 20ste verjaardag van TUI Autovakanties mogen meevieren.

dekriebelopreis-in-catalunya

(…En ja de cava vloeide er rijkelijk. Ja, ik heb 4 slokken ‘gezeurd’. Toch ja, ik ben Tournée Minérale trouw gebleven.  En neen, ik heb daarom niet minder gefeest. Believe me.)

Een verjaardag vieren is terug blikken maar ook vooruit kijken. Een klein beetje veel blij dus dat TUI tijdens hun verjaardagsfeestje ook een nieuwigheid heeft gelanceerd : de brochure TUI Pretparken zomer 2017. Geen traditionele brochure, maar een inspirerend magazine dat je meeneemt door de mooiste pretparken van Europa. De parken zijn heel divers, maar hebben één ding gemeen: ze investeren vaak miljoenen om bezoekers op topkwaliteit te onthalen.

tui-pretparken

 

Persoonlijk ben ik bijzonder content te vernemen dat Slagharen geïnvesteerd heeft in een nieuw topattractie. (Slagharen, jeweetwel, nabij Ponyparkcity waar De Kriebel familie toen de kids nog klein genoeg waren elk jaar een week ging wonen.) En ik ben ook bijzonder opgetogen dat we binnenkort een extra reden hebben om Catalunya te bezoeken. Op 7 april 2017 opent nabij Salou, in navolging van Dubai, het eerste Ferrari Park van Europa. En dat wordt een specialleke.

DeKriebelOpReis ging al eens – van ver – kijken naar 112m hoge ‘Vertical Accelerator’, dit o.a. in het gezelschap van Mark Robinson, communicatieverantwoordelijke van PortAventura/Ferrari Land. We gaan er u hier de komende maanden nog uitgebreid over berichten.

dsc_0048

Ondertussen is het watertanden. De pretparken van vandaag – van Slagharen tot Ferrariland – doen ons – jong en oud, familie, vrienden en collega’s – zowel letterlijk als figuurlijk watertanden. Maak bijvoorbeeld een culinaire wereldreis van de Afrikaanse keuken in Phantasialand tot Europa’s lekkerste lekkernijen in EuropaPark, waar je zelfs een restaurant met 2 Michelinsterren hebt én achtbaanrestaurant FoodLoop, waar je eten via een achtbaan met loopings en bochten op je bord wordt geserveerd. Wij, de bourgondische Belg, kunnen zelf kiezen of hij enkel ontbijt of ook diner tot zelfs all-inclusive wilt. Slapen doe we in burchten of kastelen, farao- of piratenkamers, gloednieuwe LEGO® Ninjago® cottages of avonturenkamers, tipi’s of boshuisjes.

2017 is hét jaar om pretparken te bezoeken, want parken als LEGOLAND® Deutschland (15 jaar) en Futuroscope (30 jaar) vieren hun verjaardag en zowat elk park opent spectaculaire attracties. Ga op zoek naar goud in Themepark & Resort Slagharen (“the greatest pony park in the world”), Star Trek richting de sterren in Movie Park Germany, steeds sneller en hoger of weg van de werkelijkheid in virtuele werelden in Gardaland Resort, EuropaPark of, zoals gezegd, dé highlight van 2017: Ferrari Land in PortAventura World.

Eén boodschap dus. Als de bliksem naar je reisbureau voor de TUI Pretparken Brochure zomer 2017 en …Discover Your Smile.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 februari 2017 door in Kriebelervaringen, Spanje, Travelweetjes en getagd als , .
%d bloggers liken dit: