Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

2 300 adresjes om voluit te genieten

We blijven nog even in de Pays de Flandre. We ontdekten er een leuk slaapadresje, Au Tonnelier, in hartje Bergues. Au Tonnelier bleek deel uit te maken van het Logis gezelschap, een keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa met 2 300 etablissementen in 8 landen (Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Italië, Spanje, Andorra en Nederland). Sinds de oprichting zowat 70 jaar geleden staan sterke, gemeenschappelijke waarden centraal: de hotel-restauranthouders dragen de gastvrijheid en levenskunst van de verschillende Franse en Europese regio’s uit.

Authentiek dus, vandaar dat we snel een beetje fan geworden zijn. Daarom geven we u graag mee dat de nieuwe Logis lijst uit is. De gids, met een oplage van 400 000 exemplaren, stelt de 2 300 vakantieadressen van het Logis-netwerk overal in Europa voor. Stuk voor stuk adresjes om voluit te genieten: ‘PlaisiroLogis’!

Dit jaar hebben 90 nieuwe hotels-restaurants zich bij het netwerk aangesloten in Frankrijk, Spanje, Andorra, Duitsland en Nederland. In België zijn er vier nieuwe charmeadresjes toegevoegd aan de mooie lijst van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitshotels: Hotel La Villa des Roses in Aywaille, Hotel L’Esprit Sain in Malmedy, Hotel L’Auberge in Spa en Hotel La Chaumière du Lac in Robertville… Deze 4 nieuwe Logis zijn dus allemaal op meest favoriete plekjes in de Ardennen gelegen en vormen stuk voor stuk een ideale uitvalsbasis om deze prachtige streek te verkennen. Een warm onthaal, smaakvolle inrichting, uitstekende keuken en verzorgde omgeving: alle ingrediënten voor een vakantie van topkwaliteit, waarvoor het Logis-netwerk sinds jaar en dag bekendstaat.

In de gids komen ook de merken Maisons by Logis en Insolites by Logis ruimschoots aan bod.

30 Maisons By Logis, waarvan 15 nieuwe, kun je met familie of vrienden verkennen. De gids telt ook 19 Insolites by Logis, waarvan er 7 gloednieuw zijn, voor al wie avontuurlijk aangelegd is.

Nieuw in 2017: Logis-Uitjes

Logis biedt dit jaar Logis-Uitjes aan: arrangementen volgens zes thema’s: Geniet van eten, Ontspanning, Ongewoon, Romantisch, Ik hou van de regio en Hartstochtelijk nieuwsgierig. Een waaier van belevenissen om te ontdekken, te herbronnen, te proeven of te relaxen.

De Gids Logis d’Exception, met een oplage van 30 000 exemplaren, bevat een selectie van 24 Logis-toppers voor een veeleisend cliënteel.

 

 

Gratis gidsen, verkrijgbaar in zes talen:

  • Via de website logishotels.com (5 € verzendkosten)
  • In alle Logis-hotels en diensten voor toerisme
  • Bij de Fédération Internationale des Logis (Parijs)Exemplaren verkrijgbaar op aanvraag

MEER INFO: logishotels.com

Advertenties

Eén reactie op “2 300 adresjes om voluit te genieten

  1. De Kriebel
    6 maart 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 6 maart 2017 door in Hotel, logement, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: