Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Reizen is een beetje daten…

Waarom DeKriebelOpReis en TUI zo goed matchen? We delen eenzelfde visie over reizen…Lees, ontdek en match :

*********************

Je wilt op vakantie maar je hebt nog geen idee waarheen…. TUI komt nu met Travellr, waarmee je op een leuke en inspirerende manier je volgende vakantiebestemming vindt. Deze webapp maakt gebruik van echte Instagram foto’s van duizenden echte vakantiegangers die overal ter wereld zijn geweest. Je swipet door deze unieke content en maakt zo bij elke foto je keuze met een kruisje of een hartje. Uiteindelijk wordt zo de ideale vakantiematch gevonden uit alle zonvakanties, stedentrips en rondreizen van TUI.

Reizen is een beetje daten….. Met deze Travellr app swipe je door mooie, grappige, typische, misschien zelfs ongewone, maar échte vakantiefoto’s. Je valt voor het strand, voor de wuivende palmen of misschien is een drukke stad meer je type. Je kunt vooraf aangeven wat je budget is en hoe lang je weg wilt, maar dat hoeft niet. Een algoritme onthoudt je wensen en filtert de foto’s die je weg swipet. Hierdoor krijg je uiteindelijk een verrassende match van drie bestemmingen.

TUI investeert in idee studenten De basis van Travellr is gelegd door een aantal studenten tijdens de Reiswerk Studenten Challenge in mei 2016 in Macedonië. Een groepje studenten kwam met het idee om op deze manier vakanties te gaan zoeken. In de traditionele zoekschermen van reisorganisaties wordt vooraf al best veel informatie gevraagd waardoor de keuze uiteindelijk kleiner is. Travellr houdt veel meer opties open en verrast met een vakantie waaraan je misschien nog niet eerder had gedacht.

Hoe werkt het precies? In de korte video hieronder wordt het duidelijk hoe makkelijk en leuk het is om je volgende vakantiebestemming te vinden.

Wil je de webapp zelf bekijken, klik dan hier vanuit je mobiele telefoon.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 18 maart 2017 door in Travelweetjes en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: