dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

DANS ONDER DE ZON DIE NOOIT ONDERGAAT MET WOW AIR

Reispakketten naar 72-uur durende Secret Solstice festival in juni

IJslandse budget airline WOW air biedt festivalgangers de kans om drie dagen lang te feesten onder de zon! De luchtvaartmaatschappij kondigt aan samen te gaan werken met IJsland’s populairste en snelst groeiende muziekfestival, Secret Solstice. Van 16 tot 18 juni 2017 vindt dit festival in Reykjavik plaats. Iedereen kan nu een volledig reispakket boeken bij WOW air om hier bij te zijn. Dans, leef en geniet van midzomernacht tijdens Secret Solstice!

 

De vierde editie van Secret Solstice belooft de grootste editie tot nu toe te worden. Met 72 uur lang daglicht en een nog steeds groeiende world-class line-up waaronder grote namen van verschillende muziekstijlen zoals Foo Fighters, The Prodigy, Chaka Khan, Rick Ross, Big Sean, Seth Toxler, Kerri Chandler en Richard Ashcroft is er voor ieder wat wils. De reispakketten zijn nu te boeken vanaf €590, inclusief vlucht naar IJsland, vervoer vanaf de luchthaven, accommodatiemogelijkheden variërend van een camping op het terrein, hostels, pensions en luxe hotels, en natuurlijk het festivalticket.

De festivalgangers hebben ook de mogelijkheid om IJsland’s ongekende natuurlandschappen te verkennen tijdens unieke side-events. Denk bijvoorbeeld aan ’s werelds enige feest in een gletsjer (de op één na grootste van Europa), de Midnight Sun Boat Party en nieuw dit jaar: de Lava Tunnel! Dit zijn twee exclusieve underground, akoestische muziekevenementen in de 5000-jaar-oude Raufarhólshellir lavatunnels, unieke evenementen die volledig bij IJsland passen.

Secret Solstice is ook een milieuvriendelijk festival. Sinds het festival vorig jaar koolstofneutraal is geworden, gecertificeerd door Natural Capital Partners, blijft het bouwen aan zijn reputatie als een van de groenste festivals in de wereld.

Voor meer informatie over het festival en de pakketten, kijk op www.secretsolstice.is.

 

************************************************************

Over WOW air

WOW air is de enige low-cost airline van IJsland. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door de IJslandse ondernemer Skúli Mogensen. De maatschappij vliegt vanaf luchthaven Keflavik bij Reykjavik naar 33 bestemmingen binnen Europa en Noord-Amerika. Sinds 1 juni 2015 vliegt WOW air, het hele jaar door, naar de luchthaven Schiphol en vanaf de winterdienstregeling dagelijks. Vanaf 27 maart 2017 vliegt WOW air twee keer per dag naar Amsterdam. Momenteel werken er 650 mensen en bestaat de vloot uit twee Airbus A320’s, drie Airbus A330’s en zes A321’s voor de trans-Atlantische routes. WOW air biedt de laagste tarieven, de nieuwste toestellen met de laagste uitstoot en de crew met de grootste glimlach. De maatschappij groeit snel: in 2016 vliegen er 1.6 miljoen mensen met deze airline, de verwachting is dat volgend jaar 3 miljoen passagiers met WOW air zullen vliegen. WOW air wil nu en in de toekomst de goedkoopste en gezelligste vluchten van en naar IJsland aanbieden. Volg WOW air ook via Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en op snapchat: wow-air. Voor meer informatie en het boeken van vluchten, ga naar: wowair.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 19 maart 2017 door in Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: