Appetite To Discover

De Reis, Event & Food site van Christel Bedert

Werving nieuwe vakantiehuizen via online video

NOVASOL bereikt potentiële verhuurders via extra media

NOVASOL hecht grote waarde aan het persoonlijke contact met de klant. Door jarenlange  internationale ervaring worden huiseigenaren ontzorgd en voorzien van professioneel verhuuradvies. Deze uitgangspunten zijn de basis voor een video die een stijging moet opleveren voor de werving van huiseigenaren in voornamelijk Nederland en België. De video is tot stand gekomen in samenwerking met “We can do it Productions” (Breda, Nederland) en is verspreid via de NOVASOL- website en diverse online kanalen.

“Fantastisch dat we huiseigenaren en potentiële verhuurders nu ook met een kwaliteitsvideo kunnen bereiken”, aldus Frans Schoon, directeur NOVASOL Benelux.” Online video is het juiste kanaal gebleken om het persoonlijke aspect van onze werkzaamheden goed neer te zetten. Onze adviseurs zitten ook echt bij een huiseigenaar aan tafel om samen te kijken naar de mogelijkheden voor het optimaal verhuren van een vakantiehuis. Wij vinden het dan ook belangrijk dat een huiseigenaar weet dat wij hem/haar zullen ondersteunen waar nodig. Het mogelijk maken van mooie vakantiebelevingen voor onze gasten doen we immers samen.”

De rol van de adviseur in de video wordt gespeeld door een product medewerkster van NOVASOL en ook de rol van de huiseigenaresse wordt niet gespeeld door een actrice. Deze wordt gespeeld door Maartje, huiseigenaresse en verhurend via NOVASOL. Maartje: “Ik werk graag mee aan het delen van de boodschap van NOVASOL. Dit omdat ik veel aan hen te danken heb. Een groot gedeelte van onze bezetting wordt gerealiseerd door gasten die via NOVASOL boeken. Het contact met de organisatie verloopt heel soepel, ze zijn vriendelijk en deskundig. Als het aan mij ligt nog een samenwerking voor jaren!”

De video dient het aantal aanmeldingen van tweede huiseigenaren in Nederland en België een stimulans te geven. Het informeren en adviseren van de huiseigenaren doet NOVASOL,  zoals uit de video blijkt, het liefst persoonlijk aan de keukentafel bij de huiseigenaar zelf.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 18 april 2017 door in Novasol, Travelweetjes.
%d bloggers liken dit: