Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

REGENT SEVEN SEAS CRUISES INTRODUCEERT WELLNESSPRODUCT OP MAAT

Regent Seven Seas Cruises, de meest luxueuze rederij ter wereld, introduceert een gloednieuw wellnessproduct. De Seven Seas Voyager heeft deze zomer de primeur met het combineren van wellnessexcursies en op maat gemaakte behandelingen in de exclusieve Canyon Ranch SpaClub®. Tijdens deze cruises over de Middellandse Zee stellen gasten hun persoonlijke wellnesspakket samen voor een ultieme en op het lijf geschreven spa-ervaring. Zo bestaat in Marseille de mogelijkheid een Tai Chi les te combineren met een balancerende bodywrap, in Athene kunnen gasten een duik in Hydro thermisch water laten volgen door een oceaan scrub. Deze heilzame levensstijl kan ook aan tafel worden doorgezet, dankzij een nog ruimere keuze aan gezonde opties. Welzijn op maat, op zee en aan wal!

 

Totale spa-ervaring Wie een gloednieuw Seven Seas wellnesspakket boekt, kan kiezen uit meer dan tien excursies op prachtige locaties aan de Middellandse Zee. Om de totale spa-ervaring compleet te maken, selecteren gasten tevens een van de vijf Canyon Ranch behandelingen van 50 minuten. Op het menu staan de World of Relief Body Buff, Tangle Me Up Wrap, Ocean Scrub, Sole Rejuvenation en Vitamin Infusion Facial. Het aanbod van wellness-excursies bestaat onder andere uit:

  • Marseille, Frankrijk – Een intieme Tai Chi les op de binnenplaats van het Pharo paleis uit de 19e eeuw, met adembenemend uitzicht over zee.
  • Sorrento, Italië – Een onderdompeling in de huidherstellende hydrothermische kraterbaden van Stufe di Nerone, gecombineerd met een tour van het beroemde vulkanische natuurgebied Campi Flegrei. Een wellnessritueel dat terugvoert naar Romeinse tijden. \
  • Venetie, Italië – Ook aan de zintuigen is gedacht, met een bezoek aan het Museo de Palazzo Mocenigo voor een inkijkje in de Venetiaanse parfumtraditie. Gasten ontdekken hoe geur emoties kan beïnvloeden en kunnen zelf een persoonlijk parfum creëren.
  • Athene, Griekenland – Zwem, snorkel en geniet van gewichtloosheid in het Hydro themische water van het Vouliagmeni meer. Dit mineralenbad gaat gepaard met een prachtig uitzicht en wordt gevolgd door een spirituele yogasessie op de Faskomilia heuvel.

Integratie van wellness Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises: “Voor veel van onze gasten is het streven naar welzijn een essentieel onderdeel van het goede leven. Het is de ultieme luxe om stress te kunnen verminderen, optimaal te genieten van mooie momenten en gebalanceerd te eten. Met dit nieuwe wellnessproduct brengt Regent Sevens Seas de holistische visie van de Canyon Ranch SpaClub samen in één pakket om zowel op zee als aan land van te genieten. De perfecte keuze voor reizigers waar dan ook ter wereld om het maximale uit hun cruise te halen door lichaam en geest helemaal in de watten te laten leggen. Met deze integratie van wellness in de reisbeleving komen we zelfs de meest veeleisende gasten tegemoet, door te anticiperen op wat zij nodig hebben en belangrijk vinden!”

Deze zomer op de Middellandse Zee Het nieuwe Seven Seas Wellness programma wordt deze zomer geïntroduceerd op de Seven Seas Voyager en is te boeken op alle acht- tot elfdaagse Middellandse Zeecruises vanaf eind mei tot september 2017, met uitzondering van 25 juli. Reserveren kan sinds april voor de toeslag van $299 per gast voor elk wellnesspakket bestaande uit excursie en spabehandeling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 23 april 2017 door in Travelweetjes en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: