Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Air transat start zomer17 mét online check-in

Air Transat begint maandag 1 mei weer met vliegen tussen België en Canada. Vanuit Brussel wordt rechtstreeks gevlogen op Montreal, met aansluitende binnenlandse vluchten naar 3 andere Canadese bestemmingen. Voortaan kunnen ook reizigers met vertrek uit Brussel online inchecken.

Met de eerste vlucht van Brussel naar Montreal op maandag 1 mei, gaat voor Air Transat het nieuwe seizoen 2017 van start. Ook dit jaar vliegt Air Transat vanuit Brussel rechtstreeks naar Montreal (3 keer per week), waar passagiers connectie genieten op de binnenlandse vluchten naar Québec (3x per week), Vancouver (2x per week) en Toronto (3x per week).

Air Transat komt hiermee tegemoet aan de vraag van de Belgische reiziger, voor wie Canada een steeds populairdere bestemming is geworden. In het kader van het 150-jarig bestaan van het land, zijn er dit jaar talrijke bijkomende evenementen en activiteiten gepland, waardoor men een groei in het toerisme naar Canada ziet. Daarnaast zijn alle nationale parken dit jaar gratis toegankelijk. Hierdoor is het voor reizigers extra aantrekkelijk om te kiezen voor een vakantie doorheen dit natuurrijke land.

Meer bestemmingen vanuit de buurlanden

Door de groeiende vraag van reizigers, heeft Air Transat het vluchtaanbod dit jaar uitgebreid ook vanuit de buurlanden. Zo wordt er vanaf Amsterdam rechtstreeks gevlogen naar Toronto (4x per week) Vancouver (3x per week) en Calgary (1x per week) en dankzij de aansluitende vluchten kunnen mensen nog vakker naar Calgary en Vancouver vliegen!

Online check-in nu beschikbaar

Met ingang van 1 mei 2017 is online check-in nu beschikbaar voor vluchten vanaf Brussel. Deze service is al 2 jaar beschikbaar voor vluchten vanaf AMS en CDG, nu komt Brussel er ook bij. Vanaf 24u t.e.m. 2 uur voor vertrek kunnen passagiers online inchecken op de website van Air Transat, hun stoelen kiezen en hun instapkaarten thuis afdrukken. Reizigers die uitsluitend met handbagage reizen, kunnen bij aankomst op de luchthaven direct aansluiten bij de veiligheidscontroles. Passagiers die met ruimbagage reizen, dienen deze eerst bij de drop-off balie af te leveren.

Vluchten kunnen geboekt worden via www.airtransat.be of via het call center 00800 872 672 83.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 29 april 2017 door in ter zee en in de lucht - transport en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: