dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Alaska, dromen is toegelaten

Holland America Line vaart al 70 jaar in Alaska. Het is dan ook de eerste en meest ervaren cruisemaatschappij in Alaska. Voor de 70ste verjaardag in 2017 brengt Holland America Line zeven schepen naar de regio, die tussen april en september 135 cruises aanbieden. Voor het eerst zijn ms Eurodam en ms Oosterdam ook van de partij. Op beide schepen verblijven de passagiers in volledig gerenoveerde suites en is er voor hen het gloednieuwe Holland America Line-entertainmentprogramma. Holland America Line heeft ook de excursies aan land nog verder uitgewerkt. In het McKinley Chalet Resort, dat eigendom is van de rederij, kunnen passagiers tijdens hun meerdaags verblijf aan land comfortabel overnachten aan de poort van het Denali National Park. Denali Square, een nieuw trefpunt in het centrum van het resort, werd onlangs uitgebreid met een ruim culinair en cultureel aanbod. www.hollandamerica.com

Tijdens het 70ste jubileumjaar varen voor het eerst 3 schepen vanuit Seattle naar Alaska

In het jubileumseizoen vertrekken ms Oosterdam, ms Eurodam en ms Amsterdam vanuit Seattle, de thuishaven van Holland America Line, voor 7- en 14-daagse cruises naar Alaska. Samen doen ze alle hoogtepunten van Alaska aan: van Sitka, Ketchikan en Juneau langs de Hubbard-gletsjer of Glacier Bay. Een panoramavaart langs de Inside Passage en de fjordenlandschappen staat bij elke cruise uit Seattle op het programma. Ook vanuit Vancouver, Anchorage en Fairbanks vertrekken cruises van Holland America richting Alaska.

Denali Square: nieuw trefpunt in Denali National Park bij de land- en zeereizen

Dankzij haar 70 jaar lange expertise in Alaska biedt Holland America Line unieke land- en zeereizen: passagiers kunnen hun cruise combineren met een meerdaags verblijf in Denali National Park. Dat is uniek in cruiseland. Voor hun hele reis kunnen ze terecht op één adres: Holland America Line. Om haar gasten een vlekkeloze service aan te bieden, kocht Holland America Line haar eigen hotel in het natuurpark, het McKinley Chalet Resort aan de rivier Nenana. Het vormt de ideale uitvalsbasis voor alle outdoor- en sightseeing-activiteiten in het park. ‘Denali Square’ is een gloednieuw trefpunt in het hartje van het resort. De gasten vinden er niet alleen het restaurant ‘Karstens’ met lokale specialiteiten, een gezellig buitenterras en een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen, maar ook een amfitheater met typische shows en lezingen door rangers, de Gold Nugget Saloon met livemuziek, kampvuren en tentoonstellingen van lokale kunstenaars in de ‘Artists-in-Residence’-studio.   Orlando Ashford, president van Holland America Line: “Onze bekroonde Alaska cruises vormen de kern van onze wereldwijde routes en met de vlootuitbreiding in Alaska met ms Oosterdam kunnen in 2017 nog meer gasten het 70ste jubileumjaar met ons vieren. Daarom zijn we heel blij dat 3 schepen vanuit onze thuishaven Seattle het startsein zullen geven voor het nieuwe Alaskaseizoen”.   De schepen die in 2017 naar Alaska varen, zijn ms Nieuw Amsterdam, ms Eurodam, ms Noordam, ms Oosterdam, ms Volendam, ms Amsterdam en ms Zaandam.

Meer informatie over deze routes vindt u op: www.hollandamerica.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 4 mei 2017 door in Cruises en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: