Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

TUI lanceert zijn winterprogramma

DE OPVALLENDE TENDENSEN UIT HET WINTERAANBOD

TUI is er vroeg bij dit jaar. De zomer moet nog beginnen maar TUI begint ons al volop te prikkelen voor de komende winter!Bij TUI zijn de meeste Spaanse en verre bestemmingen al boekbaar sinds begin april. De overige worden op 18 mei gelanceerd. Met Sint Maarten komt er een nieuwe Caraïbische bestemming bij. En na 3 jaar afwezigheid zit Luxor opnieuw in het aanbod. Opvallend is dat nu ook de paasvakantie is opgenomen in het winteraanbod. Op die manier kan nu ook deze vakantieperiode op tijd worden ingepland met mooie vroegboekvoordelen.

TUI breidt aanbod op de Caraïben uit

Sint Maarten is een prachtig, subtropisch eiland in de Caraïbische Zee met maar liefst 37 parelwitte stranden en een reeks luxe All Inclusive resorts. Het biedt combinatie van strand en natuur, watersporten, culinaire verfijning en vooral ongegeneerd genieten van sfeer en de schitterende omgeving. Sint Maarten is half Nederlands, half Frans, een ideale bestemming voor de Belg die het nét dat stukje exclusiever wil dan de overige Caraïbische bestemmingen.Het eiland is ook een belangrijke pleisterplaats voor cruises. De wekelijkse vlucht op maandag wordt uitgevoerd met de Boeing 787 Dreamliner, in combinatie met Punta Cana.

TUI brengt je opnieuw naar het Noorderlicht in Fins Lapland

TUI fly vliegt vanaf 24/12/17 tot en met 4/3/18 elke week uit Brussel naar Kittilä, in Fins Lapland. Kittilä ligt 130 kilometer ten noorden van Rovaniemi, en dus ruim boven de poolcirkel. Uiteraard horen bij dit soort vakanties bijpassende excursies. Zo biedt TUI sneeuwscootersafari’s, rendiersafari’s, huskysafari’s en snowshoe-wandelingen aan om het witte landschap te doorkruisen en, wie weet, een glimp van het Noorderlicht op te vangen.

Na drie jaar opnieuw naar LUXOR (Egypte)

Na Sharm el Sheikh en Marsa Alam in 2016, keert ook de laatste bestemming Luxor terug in het TUI aanbod. TUI fly vliegt erheen op donderdag vanaf 2/11/17. Het bekendste visitekaartje van Luxor is het aanbod aan cruises op de Nijl, een fantastische belevenis doorheen een schitterend landschap gecombineerd met bezoeken aan de wereldvermaarde tempels uit het oude Egypte. TUI biedt ook hotels aan in het prachtige landschap van de Nijlvallei. Met Luxoir is het aanbod van TUI op Egypte weer helemaal zoals vóór de geopolitieke problemen de kop opstaken.

Tunesië

Na een succesvolle heropstart in de zomer, wordt het Tunesisch vasteland ook in de winter opnieuw gelanceerd met twee vluchten per week vanuit Brussel.

Genieten van najaars- en voorjaarszon in Portugal (Faro) en Cyprus (Pafos)

In november en maart zijn de temperaturen in Faro en Pafos meestal nog aangenaam. TUI concentreert zich voortaan op de periodes die aanleunen bij de zomer en een aangenaam klimaat gewaarborgd is.

Nieuw: paasvakantie opgenomen in het winteraanbod

De paasvakantie wint almaar aan belang als vakantieperiode. Om ook deze periode perfect in te kunnen plannen, heeft TUI de paasvakantie voor het eerst in het winterprogramma opgenomen. De reiziger kan dus 6 maanden vroeger dan voorheen zijn favoriete reisbestemming voor de paasperiode vastleggen. Net als op de andere afreisperiodes geldt ook hier een hoge vroegboekkorting. Door de grote vraag bij families voor deze schoolvakantie, zijn er talrijke ‘Free Kiddie’ kortingen, waarbij het eerste kind nagenoeg gratis reist.

Andere TUI vroegboekvoordelen

Wie reserveert voor 1 september, geniet automatisch de TUI prijsgarantie: mocht je hotel 4 weken voor afreis goedkoper zijn, dan betaalt TUI het prijsverschil automatisch terug.

Voor boekingen t.e.m. 2/10/17 geldt eveneens de TUI omruilgarantie: de reiziger kan zich naar aanloop van zijn vertrekdatum eenmalig bedenken en een andere reisbestemming kiezen zonder wijzigingskosten.

Extra promotie voor afreizen in november/december

Deze ultra laagseizoenperiode wordt aangeboden met absolute bodemprijzen voor verschillende populaire hotels op zowat iedere bestemming. Een week in All-in kan al vanaf €299.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 12 mei 2017 door in Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: