dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Michael Jackson komt naar Blankenberge !

“LEGACY” – A tribute to the King of pop Michael Jackson.

Michael Jackson dood? Bijlage niet. Hij is levendiger dan ooit en life te zien in Het Witte Paard op zaterdag 3 juni.

Verwacht je aan een best-of waarin alle Jackson-klassiekers zoals ‘Thriller’, ‘Bad’, ‘Beat It’ en vele andere hits de revue zullen passeren! Jackson-imitator Christ’OF bewees zijn danstalenten eerder al in tal van televisieshows in binnen- en buitenland en kreeg in 2002 zelfs complimenten van Michael zelve toen hij tijdens een exclusieve show voor de King of Pop mocht optreden. In 2010 werd Christ’OF de terechte winnaar van de talentenjacht “My Name Is Michael”, een programma van VTM en RTL4 dat in België & Nederland op zoek ging naar de beste Michael Jackson imitator. Na deze overwinning ging Christ’OF op tournee. Het resultaat: 17 uitverkochte shows en meer dan 49.000 fans die genoten van een wervelend spektakel. De show die hij bracht en die door Albert Verlinde werd geproduceerd (My Name Is Michael), werd maar liefst 7 keer uitverkocht in de Koninklijk Elisabeth zaal te Antwerpen en 9 keer uitverkocht in de Heineken Musical Hall te Amsterdam en dit op een speeldata van maar liefst 2 weekends, dit zorgde voor meer dan 55.000 verkochte tickets. Hij is ook uitgeroepen door “Sony Music” als de beste Europese impersonator van Michael Jackson.

Ondertussen staat Christ’OF klaar met een gloednieuwe show “LEGACY” een productie van 25 artistieke medewerkers / on stage. Het is een 120 min durende wervelende visuele show waar de bekendste MJ nummers in een sublieme muzikale opvolging de revue passeren. De volledige set van live zang en live muziek krijgt als kers op de taart de alom gekende spectaculaire Jackson choreografieën die door fantastische dansers identiek worden neergezet, ook de vele kostuumwissels maken er een verbluffend geheel van. Kortom; het nalatenschap van de grootste artiest aller tijden… “LEGACY”… is een streling voor oog en oor.

Zaterdag 03.06.2017 — Het Witte Paard, Blankenberge – Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge.

Tickets zijn te verkrijgen via de website www.MICHAELJACKSONLEGACY.be.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 mei 2017 door in België, De Kust, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: