dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

NOVASOL investeert in maritieme accommodaties

Al drijvend vakantie vieren op een woonboot, huisboot of een andere accommodatie op of bij water. Het is een nieuwe trend waar NOVASOL op inspeelt.

Iedereen – ’t is te zeggen, ik toch –  brengt graag een aantal dagen door aan of op het water. Bewezen is dat dit fraaie element een rustgevende werking heeft op de mens. We voelen ons er creatiever en fitter door en laden de batterij gemakkelijker op met natuurlijk water in de buurt.

Waar vakantie op het water zich voorheen beperkte tot het huren van een jacht of zeilboot en er meestal een vaarbewijs was vereist, zijn er tegenwoordig talloze manieren om te genieten van een vakantie op of aan het water. Ongeveer een kwart van de accommodaties die NOVASOL aanbiedt, is gelegen in de directe omgeving van water. Een modern houten huis aan de Deense Noordzee, een luxe uitgeruste villa aan de Middellandse Zee, een huis gelegen in een Noors fjord of een statig pand aan de Canal Grande in Venetië. Een verblijf in een vakantiehuis nabij het water werkt kalmerend. Je vult zijn vakantiedagen in alle vrijheid en geheel in eigen tempo. Een huisboot geeft de mogelijkheid om uit de buurt te blijven van drukke toeristische plekken. Het is een nieuwe en unieke beleving om met een huisboot van bestemming naar bestemming te varen zonder dat een officieel vaarbewijs benodigd is. Een regio ontdekken vanuit het perspectief van het water betekent aanleggen op pittoreske plekjes wanneer het uitkomt of wanneer er een lokaal evenement plaatsvindt. In alle vrijheid. (note for my friends…zonder zeeziek te worden.)

Het gevoel van ongebondenheid is op een drijvend vakantiehuis, een huis dat vastligt op het water, nergens zoals hier. Vaak liggen deze in of in de buurt van een haven. Dit compromis tussen boot en huis geeft vakantiegasten het gevoel te verblijven op een ‘privé eiland’ met iedere avond de zonsondergang voor de deur. (Trouwens, check de foto’s : zaaaaalig.)

‘Mensen zoeken steeds meer naar authenticiteit, ongedwongenheid, rust en unieke ervaringen tijdens een vakantie. Met dit specifieke segment zorgen wij voor een passend antwoord hierop’, aldus Frans Schoon, directeur NOVASOL Benelux. En ik kan hem maar beamen.

De meest bijzondere accommodaties op en aan het water biedt NOVASOL in Nederland, Kroatië, Frankrijk, Duitsland, Polen en de Scandinavische landen.

Voor brochures en boekingen kun je terecht bij:

NOVASOL Vakantiehuizen Tel.: 03 322 04 04 E: novasol@novasol.be W: www.novasol.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 28 mei 2017 door in logement, Novasol, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: