Appetite To Discover

De Reis, Event & Food site van Christel Bedert

GOD RIJDT MET EEN PORSCHE – een leestip van DeKriebelOpReis

GOD RIJDT MET EEN PORSCHE, het lezen ervan zou ons allemaal deugd doen, denk ik.

Fysica van de Angst

door Dr. Psychiater Tom Herregodts

Hoe ga je om met ANGST en bereik je innerlijke rust?

Een positief, hoopvol en handig leerboek voor iedereen die zichzelf wil verbeteren

God rijdt met een Porsche’ gaat eigenlijk niet over God en ook niet over een gekend automerk, maar over Angst, geloof in en zorg voor jezelf. De aangename aandacht van zowel sociale media als krant en radio noopte de schrijver en de uitgever de wat saaie titel ‘Fysica van de Angst’ tot ondertitel te reduceren. Het God-concept is het resultaat van jarenlang zoeken naar oplossingen voor destructieve Angsten.De bedoeling van dit boek is de lezer een zeer nuchtere en wetenschappelijke kijk op Angst aan te reiken, evenals essentiële handgrepen om er gaandeweg zelf ‘baas’ over te worden. Het beschrijft een manier om het beste in jezelf naar boven te brengen. Een handboek om te ontdekken hoe Angst werkt en je negatieve levensloop voorspelt. Maar vooral hoe je deze Angsten zelf kunt en dient te overwinnen. Een antwoord op een zeer moeilijk therapeutisch vraagstuk: het Godconcept. De weg naar innerlijk rust of balans gaat door je Angst heen.  Simpel en toch niet zo eenvoudig.

www.godconcept.be

ISBN: 9789461680556

Paperback – 14,8 x 21 cm

160 pag

Prijs: 19.99 euro

zorro uitgeverij

Auteur Tom Herregodts is geboren in Brugge op 9 april 1965 en afgestudeerd als psychiater in 1995 aan de KULeuven. Daarna werkte hij een tiental jaar als adjunct diensthoofd in een Psychiatrische afdeling van een Algemeen Ziekenhuis in Oostende. Hij is mede oprichter van PAAZ Overleg Vlaanderen en tal van vernieuwende projecten in de psychiatrie en psychotherapie. Als neuropsychiater bekijkt en bestudeert hij graag psychologische en meditatieve fenomenen vanuit wetenschappelijk oogpunt en dit vooral vanuit de affectieve neurowetenschapppen. Het probleem georiënteerd denken van zowel de systeemtherapie als de neuro linguïstische programmatie en de gedragstherapie dienden als handige therapeutische basis in zijn groepspraktijken. Meer dan 25 jaar intense praktijkervaring in West-Vlaanderen wordt samengebald in dit positief, hoopvol en handig leerboek voor iedereen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 31 mei 2017 door in Travelweetjes en getagd als .
%d bloggers liken dit: