Appetite To Discover

De Reis, Event & Food site van Christel Bedert

Win een rit met Tour de France wedstrijd

Terwijl op de achtergrond de Dauphiné zich afspeelt, ben ik mij in gedachten al op een andere wedstrijd aan het voorbereiden. Dé wielerwedstrijd van het jaar, De Tour de France. Speciaal voor De Tour heeft DeKriebelOpReis een specialleke :

Naar de Tour de France met de trein!

Dit jaar start de Tour de France in Düsseldorf, aankomst blijft uiteraard in Parijs. De voorlaatste etappe wordt in Marseille gereden. Drie bestemmingen die perfect met de trein bereikbaar zijn! Boek op tijd je treintickets via b-europe voor de voordeligste prijzen. De verkoop van treinreizen naar Frankrijk is nu reeds mogelijk voor een vertrek tijdens de zomermaanden. Of waag je kans en neem deel aan de wedstrijd van b-europe.

Comfortabel met de trein De Ronde gaat van start in Düsseldorf op 1 juli waar een tijdrit wordt gereden. In Marseille is er op 22 juli een tijdrit geprogrammeerd. Maar de kers op de taart is uiteraard de aankomst op de Champs Elysées in Parijs op zondag 23 juli. Düsseldorf, Marseille en Parijs zijn dichterbij dan je denkt. Door de aankomende wielergekte in deze steden is het aan te raden met de trein te reizen. Je geniet van een comfortabele rit, bent er meestal sneller dan met de wagen én je vermijdt fileleed en parkeerstress.

Informatie over mogelijke treinuren vind je op www.b-europe.com. Via datzelfde kanaal kun je tickets reserveren. Dit doe je best zo snel mogelijk, de verkoop voor de zomer is nu open. Als je nu boekt heb je meteen ook de voordeligste prijs te pakken. Je reis naar de Tour de France kan je overigens perfect combineren met één van de 26 bestemmingen in Frankrijk die rechtstreeks en dagelijks met TGV te bereiken zijn vanuit station Brussel Zuid.

Tour de France wedstrijd

Over twee maanden ervaar je de Ronde misschien van erg dichtbij. Ondertussen kan je ook meedoen aan de wedstrijd van b-europe. Er worden 10 winnaars gelukkig gemaakt die een arrangement voor twee personen kunnen winnen voor de slotrit op 23 juli, inclusief: treintickets naar Parijs, een boottocht op de Seine én de mogelijkheid om de eindsprint van de 104e Tour de France bij te wonen.

Waag je kans en neem deel op: www.b-europe.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 4 juni 2017 door in Frankrijk, ter zee en in de lucht - transport en getagd als .
%d bloggers liken dit: