Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Comedy op cruise bij Carnival Cruise Line

Heb zelf heel graag comedy on stage gebracht. Misschien moet ik een nieuwe act samenstellen en solliciteren bij Carnival Cruise Line. Zij combineren cruisen met Comedynights. Omdat er al eens gelachen mag worden…

Tijdens maar liefst 25.000 shows schaterden de gasten van het lachen in de Punchliner Comedy Clubs aan boord van de 25 schepen in de vloot. Carnival’s Punchliner Comedy Clubs beschikken over meer comedians en optredens dan elke landelijke comedy club in de Verenigde Staten. Deze ervaren comedians worden geboekt om elke avond 30 hilarische minuten op te treden. Alle shows, tenminste twee comedians per avond, worden gratis aangeboden. Twee shows in de vroege avond bieden allerlei plezier voor het hele gezin, terwijl latere optredens volwassen georiënteerde comedy bevatten. Ongeveer 10 shows worden gepresenteerd tijdens korte routes en ongeveer 20 shows per cruise op langere reizen. Chris Nelson, Carnival’s senior directeur van entertainment, legt uit: “We zoeken de beste comedians ter wereld en boeken hen voor een beperkt aantal afvaarten. Niet alleen is Carnival een van de grootste aanbieders van komedie ter wereld, we zijn de enige rederij met een authentieke comedy club ervaring op elke afvaart.”

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 14 juni 2017 door in Cruises, Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: