Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

IamJohan – schitterend Europa in beeld

Mogen we hier eens iemand in de bloementjes zetten?

Johan Lolos, beter gekend als lebackpacker op Instagram, is een Belgische reis- en aventurenfotograaf. In de laatste 4 jaar reisde hij naar verre bestemmingen op alle continenten behalve Antarctica. Zijn foto’s van adembenemend mooie landschappen in bijvoorbeeld Australië, Namibië of Indonesië werden in België en de wereld gepubliceerd in onder andere National Geographic en Daily Mail, op BuzzFeed en Spiegel Online. Na vier jaar in het verre buitenland gaat Johan nu ‘back to the roots’: van mei tot oktober vertrekt hij samen met zijn Nikon D750 op foto – expeditie dicht bij huis om de veelzijdige schoonheid van ons eigen continent te (her-) ontdekken en vast te leggen.

Tijdens deze ‘Peaks of Europe’ expeditie focust hij volledig op zijn ultieme passie: de bergen. Na twee weken in de Schotse Highlands, ontdekt hij momenteel Noorwegen. Ook IJsland, Griekenland, de Balkanlanden en de Alpen staan nog op zijn programma.

Volg hem op IamJohan.be, waar hij zijn ervaringen en foto’s deelt. Je zal er zeker inspiratie opdoen om de natuur in te trekken tijdens je volgende reis! Daarnaast vind je op de website ‘Behind the Scenes’ video’s met meer info over Johan en het ‘Peaks of Europe project’. Hij verklapt ook enkele handige tips & tricks hoe je je passie voor reizen en fotografie tot je beroep kan maken en natuurlijk hoe je het best landschappen fotografeert –just in time om je kennis te verdiepen voor de zomervakantie!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 16 juni 2017 door in Travelweetjes en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: