Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

De zomer wordt B.Brut Rosé

Geluk voor DeKriebelOpReis bestaat uit verschillende componenten : een comfortabele zetel, een meeslepend boek, een fris glas wijn en een traag in de mond smeltend stukje fondantchocolade met praliné. Hemels.

De beste chocolade vind je natuurlijk bij Chocolatier M in Knokke. Authentieker dan bij David vind je ze niet. Het bijhorende glaasje vino heb ik recent ontdekt in Brugge. De B.BRUT is een nieuwe Blanc de blancs, geproduceerd in het Groothertogdom Luxemburg met druiven van niet-Luxemburgse bodem. Het is een nieuw merk dat zich profileert als een mousserende wijn met de smaak van champagne, de kracht van cava en het zoete van procecco.

Het B. BRUT gamma is uitgebreid maar ik stel u hier graag mijn favoriet – en tevens die van mijn Dochter – voor, de B. BRUT ROSE Tradition die wordt beschreven als ‘een heerlijke pinot noir, gehuld in een roze jurk, die deze dame alle eer aandoet, met toetsen van rood fruit, aardbei, framboos, mango en kersen. De wals van aardse smaken is overheerlijk bij rode vis, zoals tonijn, zalm, zwaardvis of chocolade desserts’. Alstublieft.

Meer weten? Check : www.bbrut.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 20 juni 2017 door in Travelweetjes en getagd als , .
%d bloggers liken dit: