dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Sleep well in the sky

Omdat we houden van vliegen en zachte luxe en deze combinatie van onweerstaanbaar vinden…

British Airways heeft haar plannen aangekondigd om haar klanten een fantastische nachtrust te bezorgen via een samenwerking met het luxueuze lifestyle merk, The White Company. 

De iconische Britse retailer zal beddengoed en een faciliteitenkit voorzien in Club World  als onderdeel van het £400m investeringsplan van de luchtvaartmaatschappij. De focus van dat investeringsplan ligt op uitmuntendheid in de premium cabines en op meer keuze en kwaliteit voor alle klanten.Later dit jaar zullen klanten die in Club World reizen tussen Heathrow en New York JFK een nieuw elegant dagkussen aangeboden krijgen. Het kussen zal zorgen voor meer ruggensteun bij reizigers die willen werken of relaxen aan boord.

Exclusief voor British Airways ontwierp The White Company ook een op maat gemaakt, luxueus, zacht, groot kussen en een witte katoenen kussensloop om het comfort van de klanten te verbeteren en hen te helpen om heerlijk te slapen tijdens de vlucht.

Klanten zullen ook een superzacht geweven deken met satijnen boord en een speciaal ontworpen luxe dekbed krijgen om hun slaapkwaliteit te verbeteren, net als een gevoerde matrashoes die voor een extra laagje comfort zorgt.  Het nieuwe beddengoed van The White Company zal gradueel worden verspreid over de andere longhaul routes van British Airways.

De nieuwe Club World faciliteitenkits zitten in een elegant ontworpen zakje van The White Company en bevatten producten van de retailers ‘Restore & Relax Spa Collection’ en een superzacht tricot oogmasker, dat een extra vleugje luxe biedt in de lucht.

 

British Airways introduceert ook enkele maatregelen aan boord om ervoor te zorgen dat de klanten van Club World zoveel mogelijk hun ogen kunnen sluiten. Zo zullen er ook ontbijtkaarten worden uitgedeeld zodat klanten kunnen selecteren of ze gewekt willen worden voor het ontbijt en welk ontbijt ze zouden willen.

In de herfst gaat er in Club World ook een nieuwe premium dinerservice van start. In restaurantstijl zullen klanten hun gerechten kunnen kiezen uit een assortiment van versbereide voorgerechten en desserts die getoond worden in de rolwagens met een display. De gerechten zullen bovendien geserveerd worden op mooie, nieuwe tafeldecoraties.

Voor meer info, bezoek www.ba.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 28 juli 2017 door in Engeland/Verenigd Koninkrijk, ter zee en in de lucht - transport en getagd als , , .
%d bloggers liken dit: