dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Feestelijke opening van de A11 op 26 augustus 2017

Het is zover… Binnenkort kunnen we auto rijden op de A11. Net nu we de wegeniswerken helemaal gewoon geworden zijn, komt hun einde in zicht, en eerlijk, écht veel hinder heb ik er niet van gehad. Op 26 augustus wordt de autostrade feestelijk geopend. Voor de auto’s erop worden losgelaten, mogen we er eerst op gaan fietsen. Enjoy the ride !

Feestelijke inhuldiging

Op zaterdag 26 augustus, enkele dagen voor de eerste auto’s over de nieuwe A11 rijden, nodigt het Agentschap Wegen en Verkeer iedereen uit om de opening van de A11 mee te komen vieren. Na de officiële inhuldiging van de beweegbare brug over het Boudewijnkanaal door Vlaams Minister van Mobilteit en Openbare Werken Ben Weyts, krijgen bezoekers de kans om de nieuwe A11 per fiets, te voet of in een treintje te ontdekken. Op het A11-animatieplein kunnen ze ook deelnemen aan tal van activiteiten, zoals spacebikes, hoverboards, een quadparcours, een fototentoonstelling en zo veel meer. Deze dag biedt bovenal een unieke gelegenheid om de A11 én de mooie omgeving per fiets te ontdekken.

Er is een fietsroute uitgestippeld van 33 km die de hoogtepunten van de A11 én het fraaie polderlandschap verkent. Wie dat teveel vindt kan op enkele plaatsen het parcours inkorten via shortcuts.

Wanneer       Zaterdag 26 augustus

Fietsen op de A11 kan vanaf 11u tot 17u.

De activiteiten op het A11-animatieplein gaan van start vanaf 13u tot 17u.

Waar:              Op het A11-animatieplein, dat zich tussen de tunnels in Westkapelle bevindt.
Uit veiligheidsoverwegingen worden tassen, zakken en rugzakken aan de ingang van de animatiezone streng gecontroleerd.  Bezoekers worden uitdrukkelijk gevraagd om tassen en rugzakken zo veel mogelijk thuis te laten.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 5 augustus 2017 door in België, De Kust en getagd als .
%d bloggers liken dit: