Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

British Airways lanceert eerste lijndienst naar thuisstad Kings of Leon

In 2018 rechtstreekse vluchten naar muziekstad Nashville

 Vanaf mei 2018 lanceert British Airways een nieuwe lijndienst tussen Londen Heathrow en Nashville, de Amerikaanse muziekstad bij uitstek. Hiermee zal de luchtvaartmaatschappij de eerste zijn die rechtstreekse vluchten tussen Europa en de hoofdstad van Tennessee aanbiedt. 

Met de nieuwe route erbij zal British Airways vanaf de zomer van 2018 naar maar liefst 26 Amerikaanse bestemmingen vliegen. Het aantal dagelijkse vluchten dat deel uitmaakt van de trans-Atlantische samenwerking tussen American Airlines en British Airways zal daarmee oplopen tot 67 vluchten per dag.
Sean Doyle, British Airways’ Directeur van Netwerken en Allianties, zei: “We zijn bijzonder blij dat we Nashville aan ons globale netwerk mogen toevoegen. Met meer dan 160 locaties voor livemuziek, een rijke geschiedenis en een levendige culinaire scene is Nashville een bruisende plek vol verschillende smaken en stijlen. Zowel jazz- als rock- en countryliefhebbers zullen er ongetwijfeld hun gading vinden.”Bovendien is Nashville dankzij haar ligging het perfecte startpunt voor een roadtrip doorheen de Zuidelijke staten van Amerika. Fly-and-drive-enthousiastelingen zullen er hun hart kunnen ophalen met Memphis en New Orleans binnen roadtripbereik.

Ook de Amerikaanse rockband Kings of Leon is enthousiast over de aankondiging van de nieuwe lijndienst tussen Londen en hun thuisstad:

De nieuwe vluchten zullen plaatsvinden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Verder verhoogt British Airways ook het aantal vluchten van en naar Philadelphia en Phoenix tot tien vluchten per week. Dit jaar alleen lanceerde de luchtvaartmaatschappij meer dan 30 nieuwe vluchten over de hele wereld, zoals die naar New Orleans, Oakland en Fort Lauderdale.

Voor meer info, bezoek www.ba.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: