Appetite To Discover

De Reis, Event & Food site van Christel Bedert

Partnership van Neckermann / Thomas Cook en Brussels Airlines

Vanaf 28 oktober 2017 zetten Brussels Airlines en Neckermann/Thomas Cook samen koers naar de zon.  Dankzij de samenwerking zal de vakantieganger immers jaarlijks kunnen kiezen uit meer dan 6.500 Brussels Airlines vakantievluchten naar 51 zonbestemmingen – waarvan 26 nieuwe bestemmingen in het aanbod van Brussels Airlines – en zo ook veel meer afreismogelijkheden krijgt. Neckermann / Thomas Cook klanten krijgen door de samenwerking extra service en comfort aangeboden zoals gegarandeerd samen zitten als familie en de mogelijkheid om 15% meer bagage mee te nemen.
In totaal worden er door Neckermann / Thomas Cook en Brussels Airlines vanaf  28 oktober jaarlijks meer dan 1 miljoen vliegtuigzetels naar de zon aangeboden. De samenwerking verhoogt aanzienlijk vluchtfrequenties naar bestaande zonbestemmingen bv:

  • Tenerife wordt vanaf 28 oktober het hele jaar minstens dagelijks aangevlogen – ten opzichte van 2 maal per week nu.
  • De vluchtfrequentie naar Gran Canaria wordt in de winter verdubbeld naar 4 keer per week en in de zomer verdrievoudigd naar 6 keer per week.
  • Het aantal zomervluchten naar Heraklion (Kreta) vernegenvoudigt tot 17 keer per week.
  • Voortaan vliegt Brussels Airlines 12 keer per week naar Mallorca in de zomer ten opzichte van 3 keer per week in 2017.

Volgend zomerseizoen breidt de samenwerking verder uit met meer nieuwe Brussels Airlines bestemmingen in onder meer Griekenland, Spanje, Kroatië, Montenegro, Macedonië, Bulgarije en Cyprus.

Recent marktonderzoek(1) toont dat de moderne vakantieganger meer zekerheid én steeds meer keuze in bestemmingen en vluchtdagen wilt. Dit zal zeker het geval zijn in het nieuwe aanbod. Zo zijn bijvoorbeeld dankzij de hogere vluchtfrequenties zowel langere vakanties als snipperweekjes, minitrips en lange weekendtrips mogelijk. De uurregeling van de vluchten is ook zo opgesteld dat er naar de meeste bestemmingen niet alleen ’s ochtends vroeg maar ook later op de dag kan gereisd worden en vanuit de bestemmingen op de middag of ’s avonds kan terug gevlogen worden. Omdat Brussels Airlines lijnvluchten uitvoert is de uurregeling van de vlucht al vanaf de reservatie gegarandeerd.

Met stip op één komt uit de studie dat vakantiegangers het liefst op voorhand weten dat ze samen zitten als gezin. Daarnaast wensen ze ook de mogelijkheid te hebben om meer bagage mee te nemen. Dankzij de samenwerking met Brussels Airlines zullen de reizigers hierop een antwoord hebben. Het b.family pakket garandeert dat families bij elkaar zitten tijdens de vlucht.
De vakantiegangers van Thomas Cook kunnen met Brussels Airlines ook 15% extra bagage meenemen (23 kg+12 kg) in tegenstelling tot wat gangbaar is (20 kg+10 kg). Andere bijkomende comfortservices voor de Neckermann, Thomas Cook en Pegase klanten zijn: de mogelijkheid om online in te checken voor wie dat wil en daarbij ook zetels aan boord te selecteren, toegang tot de prachtige Brussels Airlines Airport Lounges (Pegase klanten), priority boarding voor bepaalde passagiers en voor families met kinderen, lekkere gezonde snacks van Foodmaker, Belgische chocolade en frietjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 26 september 2017 door in Ter land, ter zee en in de lucht - transport, ter zee en in de lucht - transport.
%d bloggers liken dit: