dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

500.000 SECONDEN VRIJ REIZEN MET WOW AIR

Af en toe springt een reiscampagne in het oog. Deze is alvast geslaagd :

Reis naar zoveel mogelijk van de 38 WOW air bestemmingen binnen 6 dagen

 Om de mijlpaal van 500.000 Facebook likes te vieren geeft WOW air 500.000 seconden vrij reizen weg aan een gelukkige winnaar. Deze trip is geldig voor twee personen en geeft toegang tot ongelimiteerd gratis vluchten voor de duur van 500.000 seconden, omgerekend bijna 6 dagen.   

De tijd begint te lopen op het moment dat de eerste vlucht vertrekt. De laatste vlucht moet vertrekken voordat de tijd om is. De winnaar krijgt de kans om te kiezen uit elke van de 38 WOW air bestemmingen in Europa en Noord Amerika, om zoveel mogelijk bestemmingen te bezoeken tijdens de 6 dagen. Inbegrepen in de prijs zijn alle vluchten, hotels en $1000 zakgeld voor twee personen.

Wat te doen om deze fantastische prijs te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is de WOW air Facebookpagina liken, de rest gaat vanzelf. Op 27 oktober 2017 zal de winnaar random gekozen worden op de WOW air Facebook pagina.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: