Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Kent u de 9 wintersportlanden van NOVASOL ?

Een NOVASOL vakantiehuis,

de perfecte plek voor een aangename wintersportvakantie.

Met zijn 50 jaar ervaring is NOVASOL een betrouwbare aanbieder van vakantiehuizen en appartementen. U hebt daarbij een keuze van maar liefst 44.444 vakantiehuizen in 27 landen.

DeKriebelOpReis stelt u de 9 NOVASOL wintersportlanden voor.

1. Het winterwonderland Oostenrijk biedt uitstekende wintersportfaciliteiten, een interessante cultuur en heerlijk eten. Of wat dacht u van een ‘Kaiserschmarrn’ met een ‘Schiwasser’? De bergen van Oostenrijk zijn perfect voor snowboarders maar ook populair voor professioneel en recreatief sleeën, bijvoorbeeld op de langst verlichte sleehelling ter wereld in de Wildkogel Arena in Neukirchen & Bramberg.

Ontdek HIER de NOVASOL vakantiehuizen in Oostenrijk.

2. Bent u al bekend met het grote aantal skigebieden in Duitsland? De Duitse skigebieden hebben zich in de laatste jaren ontwikkeld en de lokale vakantieparken zijn van hoge kwaliteit. Zo ishet NOVASOL vakantiepark St. Andreasberg in de Harz een uitstekende winterbestemming.

Kies HIER uw NOVASOL vakantiehuis in Duitsland.

3. In het uitnodigende Noorse skigebied Sjusjoen vindt u kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen. Ze zijn zeer mooi gelegen zodat u er optimaal kan genieten van de vrijheid in een adembenemend berglandschap. Overigens kunt u hier vaak professionele langlaufers tegenkomen omdat de meeste landenteams in dit gebied trainen.

Snuister HIER door de NOVASOL vakantiehuizen in Noorwegen.

4. Zweden is een fantastische bestemming voor uw wintersportvakantie. Hier bevinden zich diverse goede skigebieden zoals de Isaberg met veel skimogelijkheden voor beginners en gevorderden.

Na een actieve dag in de sneeuw is er geen betere afsluiter dan een ontspannen moment in de sauna. De traditionele sauna wordt in Zweden ‘bastu’ genoemd. In bijna ieder Zweeds dorp is er een gemeenschappelijke sauna aanwezig en uiteraard zijn veel NOVASOL vakantiehuizen met een sauna uitgerust.

Neem HIER een kijkje in de NOVASOL vakantiehuizen van Zweden.

5-6-7. Polen, Tsjechië en Slowakije zijn minder bekende maar goedkopere wintersportgebieden met moderne faciliteiten. Door hun talrijke bergen en bergketens is de wintersport er razend populair. Carving, in een razend tempo een extreem bochtig traject afdalen, geeft u er de ultieme adrenalinekick. Het Noord-Boheemse skigebied Harrachov aan de westrand van het Reuzengebergte is een paradijs voor rodelaars.

Bekijk de NOVASOL vakantiehuizen in Polen, Tsjechië en Slowakije.

8. Wintersport combineren met goed eten? Dan is Italië de perfecte bestemming. De lange pistes, de winterzon en de Italiaanse keuken zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagde vakantie. De gemoedelijke skigebieden in de Dolemieten zijn NOVASOLs favoriete winterbestemming in Italië.

Boek HIER uw NOVASOL vakantiehuis in Italië.

9. Last but not least is Zwitserland natuurlijk dé wintersportbestemming bij uitstek. Dit land biedt alles waar een wintersporter naar op zoek is. In Zwitserland genieten gasten van een uitstekende keuken en pistes van hoge kwaliteit. Tegenwoordig is ook het sneeuwschoenwandelen in Zwitserland een trendy wintersportitem geworden. Onder begeleiding van een lokale gids ontdekt u de mooiste plekken van Zwitserland via de meest veilige routes.

Vind HIER uw NOVASOL vakantiehuizen in Zwitserland.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 4 december 2017 door in Novasol, Travelweetjes, Wintersport en Winterpret en getagd als , .
%d bloggers liken dit: