dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Sea Life Blankenberge levert ‘Beste Toeristische Brochure ter Wereld’

Ik ben  ‘fan’ van het Sea Life center in Blankenberge. Tijdens mijn journalistieke jaren bezocht ik het centrum verschillende malen ter gelegenheid van de opvang van een zieke zeehond of de geboorte van een pinguïn of de opening van een unieke tentoonstelling.  Zoon mocht me daarbij vaak vergezellen. In 2014 mocht hij samen met een paar vriendjes een dagje dierenverzorger zijn. Het leverde een fijne reportage op in de Krant van Blankenberge. Dat Sea Life nu een prijs gewonnen heeft, voor de uitgave van zijn toeristische brochure vind ik hier toch wel vermeldenswaard. Proficiat !

Visitor International, de internationale vereniging van verdelers van toeristische brochures en gidsen organiseert jaarlijks een wedstrijd “Best Brochure Awards”. Daarmee willen ze kwaliteitsvolle gidsen promoten en aanmoedigen. Eind 2017 werd voor het eerst een Belgische gids tot primus verkozen. De folder van Sea Life uit Blankenberge, verdeeld door BHS Promotions (Mechelen), was de winnaar.

De bekendmaking van de resultaten vond plaats tijdens de algemene vergadering van de IAVIP in Berlijn. Uit de 19.000 brochures en gidsen verdeeld door alle leden van de vereniging werden er 76 genomineerd. De palm voor de beste gids ter wereld werd toegekend aan een folder verdeeld door de Belgische onderneming BHS Promotion: Sea Life van Blankenberge, gevolgd door Discovery Whale Watch (Californië), Herr’s Snack Factory Tour (Pennsylvanië) en de Grotten van Cézaire (Frankrijk).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 13 februari 2018 door in België, De Kust, Travelweetjes en getagd als .
%d bloggers liken dit: