dekriebelopreis

de travel reis blog van Christel 'De Kriebel' Bedert

Win 2 tickets voor Het Witte Paard !

U weet dat ik een ongelooflijke fan ben van Het Witte Paard. De revuetempel staat al decennia lang garant voor avonden vol livemuziek, dans en plezier. En ik mocht er al vele keren wervende reportages over schrijven. Ik ben ook fan omdat het team van Het Witte Paard jaar na jaar ons weet te verrassen met nieuwe invalshoeken, actuele sketches, overbluffende decors en adembenemende kostuums. I just love it ! Dit jaar zal er extra veel gedanst worden, dat moge u zeker zijn, dit met dank aan special guest OTTAWAN. Hands up for D.I.S.C.O. at Het Witte Paard!

Naast bekende Vlaamse namen zoals Nele Goossens (een bewonderenswaardige comédienne), Patrick Onzia (mijn favoriet…), Daisy Thys (wat een stem, wat een dame!) en Sandrine, zijn dit jaar immers ook internationale kleppers van de partij. De Franse groep Ottawan scoorde in 1980 een nummer 1-hit met het nummer D.I.S.C.O. Het nummer Hands Up (Give Me Your Heart) klinkt iedereen ongetwijfeld bekend in de oren.

Ook Vladimir Georgievsky zakt naar Blankenberge af. Hij werd wereldberoemd met zijn trampoline-act door zijn deelname aan Britain’s got Talent. Samen met Duo Farello, Duo Reyal en de acrobatische dansers Indra en Alexandra, zorgt hij ongetwijfeld voor spanning, sensatie en verwondering.

Dimitri Verhoeven (hij blijf voor mij mijn favoriete wolf…), Steve Ryckier en Nathalie De Bruyn vervolledigen de affiche. De regie is in handen van Jos Dom en de Witte Paard Showband staat nog steeds onder leiding van Patrick Desmedt. Ambiance gegarandeerd!

Voor het eerst blijft Het Witte Paard ook na de zomer open. In september staat de gloednieuwe show Good Vibrations op het programma. Later dit jaar kan u in het Witte Paard ook terecht voor een aantal unieke dinnershows. Voor meer informatie surft u naar de recent vernieuwde website www.witte-paard.be.

Lieve lezers, ik mag 2 tickets weggeven voor donderdag 12 juli 2018. Wil je kans maken op deze tickets, stuur dan voor 30 juni 2018 jouw favoriete Witte Paard moment (sketch, liedje, foto, …. ) door naar christel@communicatiesprong.be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

2 reacties op “Win 2 tickets voor Het Witte Paard !

 1. De Kriebel
  23 juni 2018

  Dit is op christel 'de kriebel' bedert herblogden reageerde:

  Geen zomer zonder Het Witte Paard…

 2. De Kriebel
  10 juli 2018

  De wedstrijd is ondertussen afgelopen. Dank voor uw deelnamen. U was met 934!
  Stefaan Van Hove en echtgenote mogen 12/07 hun huwelijksverjaardag vieren in Het Witte Paard. En wij zijn er binnenkort terug met een verslag over de première.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 23 juni 2018 door in België, De Kust, Travelweetjes en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: