Appetite To Discover

de nieuwe benaming voor De Kriebel Op Reis blog van Christel Bedert

Raadslid Bedert, tot uw dienst Knokke-Heist

Je kan me blijven volgen op mijn site http://www.christelbedert.be, ook voor mijn reisschrijfsels.

Christel Bedert

We hebben een nieuwe start genomen in 2019 en hoe… Op de derde dag al van dit magische nieuwe jaar ben ik ‘ingezworen’ als gemeenteraadslid en OCMW-raadslid van Knokke-Heist en tevens ook verkozen tot politieraadslid, dit ten overstaan van onze burgemeester graaf Lippens. Dit bijzondere moment werd door verschillende fotografen vastgelegd maar eentje had ook mijn smile te pakken, waarvoor dank Annemarie Maertens.

Met de glimlach, met veel engagement, authenticiteit en empathie is hoe ik mij de voorbije jaren op verschillende vlakken altijd heb ingezet voor mijn werk, voor mijn gemeente, voor mijn familie en voor mijn lezers. Het is hoe ik me de volgende zes jaar ga inzetten voor mijn mede-inwoners en bezoekers van ons Knokke-Heist. Zonder als een politieker te willen klinken : dit is een belofte. Mensen die me kennen weten dat dit waar is. Wie me (nog) niet kent, zal dit wel ontdekken. De eerste periode van…

View original post 500 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 8 januari 2019 door in Travelweetjes.

Navigatie

%d bloggers liken dit: